קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת אפרסקים ושכבת שמנת

עוגת אפרסקים ושכבת שמנת
עוגת אפרסקים ושכבת שמנת דורשת על 2 שעות ו-25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 379 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. אם יש לך חמאה, שימורי אפרסק, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת שכבות אפרסקים, עגבניות וגבינת עיזים עם רוטב אפרסק-בזיליקום, אפרסקים ועוגת שמנת, ו אפרסקים ועוגת שמנת.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F (325f למחבתות כהות או לא דביקות). גריז או תחתית ספריי רק של שני 8 או 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות. שמור 8 פרוסות אפרסק לקישוט; כיסוי ושמירה בקירור. בבלנדר או מעבד מזון, במקום אפרסקים הנותרים. כיסוי; להתמזג עד מחית. שמור 1/4 כוס אפרסקים מעורבבים למילוי; כיסוי ושמירה בקירור.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקאפרסק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
תנורתנור
2
בקערה גדולה, לנצח אפרסקים מעורבבים הנותרים, תערובת העוגה, שמן, 1/4 כוס הקצפת והביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
תערובת עוגהתערובת עוגה
אפרסקאפרסק
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
3
יוצקים לתוך מחבתות.
4
אופים 8 אינץ ' סיבובים 31 עד 36 דקות, 9 אינץ סיבובים 26 עד 33 דקות, או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות. הפעל סכין סביב הצדדים של מחבתות כדי לשחרר עוגות; להסיר בזהירות מן המחבתות כדי מתלים קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
סכיןסכין
5
בקערה קטנה, מערבבים שמורות 1/4 כוס אפרסקים מעורבב ו 1/4 כוס אפרסק משמר עד מעורבב. להפריש למילוי.
מרכיבים שתצטרך
שימורי אפרסקשימורי אפרסק
אפרסקאפרסק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
בקערה בינונית, היכו אבקת סוכר, חמאה, ליקר ורק מספיק של 2 עד 4 כפות קצפת עם כפית או מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד חלקה להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
ליקרליקר
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
7
מניחים שכבת עוגה 1, מעוגל בצד למטה, על צלחת הגשה.
8
מורחים אפרסק מילוי על שכבת בתוך 1/4 אינץ ' של קצה. למעלה עם שכבה שנייה, צד מעוגל למעלה. כפור בצד העליון של עוגה עם ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
אפרסקאפרסק
9
בקערה קטנה, מערבבים 3 כפות שימורי אפרסק; בזהירות כפית משמר סביב הקצה העליון של העוגה, ומאפשר כמה לטפטף למטה בצד. ממש לפני ההגשה, לחתוך פרוסות אפרסק שמורות לאורך לשניים; מניחים על גבי עוגה. חנות מכוסה באופן רופף במקרר.
מרכיבים שתצטרך
שימורי אפרסקשימורי אפרסק
משמרמשמר
אפרסקאפרסק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה