עוגת אפרסקים ושכבת שמנת
עוגת אפרסקים ושכבת שמנת דורשת על 2 שעות ו-25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 379 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. אם יש לך חמאה, שימורי אפרסק, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת שכבות אפרסקים, עגבניות וגבינת עיזים עם רוטב אפרסק-בזיליקום, אפרסקים ועוגת שמנת, ו אפרסקים ועוגת שמנת.
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבתות כהות או לא דביקות). גריז או תחתית ספריי רק של שני 8 או 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות. שמור 8 פרוסות אפרסק לקישוט; כיסוי ושמירה בקירור. בבלנדר או מעבד מזון, במקום אפרסקים הנותרים. כיסוי; להתמזג עד מחית. שמור 1/4 כוס אפרסקים מעורבבים למילוי; כיסוי ושמירה בקירור.
בקערה גדולה, לנצח אפרסקים מעורבבים הנותרים, תערובת העוגה, שמן, 1/4 כוס הקצפת והביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
אופים 8 אינץ ' סיבובים 31 עד 36 דקות, 9 אינץ סיבובים 26 עד 33 דקות, או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות. הפעל סכין סביב הצדדים של מחבתות כדי לשחרר עוגות; להסיר בזהירות מן המחבתות כדי מתלים קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה קטנה, מערבבים שמורות 1/4 כוס אפרסקים מעורבב ו 1/4 כוס אפרסק משמר עד מעורבב. להפריש למילוי.
בקערה בינונית, היכו אבקת סוכר, חמאה, ליקר ורק מספיק של 2 עד 4 כפות קצפת עם כפית או מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד חלקה להפיץ.
מניחים שכבת עוגה 1, מעוגל בצד למטה, על צלחת הגשה.
מורחים אפרסק מילוי על שכבת בתוך 1/4 אינץ ' של קצה. למעלה עם שכבה שנייה, צד מעוגל למעלה. כפור בצד העליון של עוגה עם ציפוי.
בקערה קטנה, מערבבים 3 כפות שימורי אפרסק; בזהירות כפית משמר סביב הקצה העליון של העוגה, ומאפשר כמה לטפטף למטה בצד. ממש לפני ההגשה, לחתוך פרוסות אפרסק שמורות לאורך לשניים; מניחים על גבי עוגה. חנות מכוסה באופן רופף במקרר.