מגורי עוף במרינדה עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 513 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חמאה, עוף, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: מגורי העוף של איב, מגורי עוף בגריל, ו מגורי רגל עוף צלויים.
הוראות
1
שלב הראשון 7 מרכיבים; להזמין תערובת חמאה 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2
מפזרים עוף באופן שווה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מניחים במנות רדודות או שקיות פלסטיק zip-top חובה כבדה; יוצקים את תערובת החמאה הנותרים באופן שווה על פני עוף. מכסה או חותם, וצינה, יחד עם תערובת חמאה שמורה, 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
הסר עוף מן המרינדה, השלכת המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
גריל, מכוסה במכסה גריל, מעל חום בינוני-גבוה (350 עד 40
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
6
40 עד 45 דקות או עד שנעשה, צוף לעתים קרובות עם תערובת חמאה שמורה ולהפוך פעם אחת.