עוגת ארוחת הבוקר באונטי של החורף
מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 278 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. לכי לחנות וקחי חמוציות, ביצים, אגוזי מלך ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-69 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. נסו עוגת ארוחת הבוקר באונטי של החורף, עוגת אוכמניות שפע, ו וופלים זנגביל לארוחת בוקר חורפית חמה (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר מתלה תנור לאמצע התנור וחימום מראש עד 177°. בנדיבות משמנים שני מחבתות כיכר 5 על 9 אינץ ' ומניחים בצד.
במחבת קטנה, לחמם אגוזי מלך על אש בינונית לטוסט, להסעיר כל כמה שניות. לאחר אגוזי מלך להפוך ריחני ולשנות לגוון עמוק יותר של חום, להסיר אותם מהחום. אפשר להתקרר לחלוטין.
בקערה גדולה, להכות את הביצים ולהוסיף סוכר לבן, סוכר חום, וניל, וגרידת לימון.
להקציף עד מעורב היטב, ולאחר מכן להוסיף שמנת חמוצה לטאטא עד עקביות אחידה. מקציפים סודה לשתיה, מלח ורוזמרין, ערבוב היטב.
באמצעות כפית גדולה, מערבבים בקמח עוגה עד לא חתיכות אבקה לבנות גלויים. בצע עם קמח כל המטרה, ערבוב רק עד שאין קמח גלוי יותר. השתמש מרית גומי לקפל סלק מגורר, גזר, גזר גזר גזר לבן, ואחריו חמוציות מיובשות, ואחריו אגוזי מלך. מערבבים רק עד בשילוב.
מחלקים את הבלילה שווה בין שתי מחבתות ואופים עד החלק העליון מתפצל מעט וקיסם מוכנס באמצע יוצא נקי, 35 עד 40 דקות, מחבתות מסתובבות חצי דרך באמצעות אפייה.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר במשך 10 דקות במחבת, ולאחר מכן להפוך על מתלה קירור ולתת לשבת עד מקורר לחלוטין.