קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות24
מגזין

עוגת ארטישוק: Sformato di Caciofi

עוגת ארטישוק: Sformato di Caciofi
עוגת ארטישוק: Sformato di Caciofi הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 75 גרם של שומן, וסך הכל 1181 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ופלפל, שמן זית, אגוז מוסקט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: Sformato, שוקולד Sformato, ו Sformato di cardi.

הוראות

1
מניחים את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיף את הביצים ווניל, ומערבבים יחד באמצעות להבי הוא של 2 סכינים. לשלב את החמאה לאט לאט. קל מעיל את הידיים שלך עם קצת קמח נוסף. שימוש בידיים שלך, ללוש הוא בצק בקצרה, כך שזה פשוט נדבק זה לזה. היזהר לא לעבוד יותר מדי את הבצק, או שזה יהיה להקשיח.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
3
בצק זה יכול להתבצע גם במעבד מזון, נזהר לא לעבד יתר פעם החמאה נוספה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
4
טופס את הבצק לתוך 2 כדורים, לכסות כל אחד עם פלסטיק, להכניס למקרר לפחות 1 שעה, ועד 12 שעות. בצק זה יכול גם להיות קפוא לשימוש עתידי.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
5
כדי להפוך את הטארט: לנקות את הארטישוקים עד " הלב " ו חצי או רבע. מכניסים לסיר 12 אינץ ' עם שמן זית ובצל, ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ארטישוקארטישוק
שמן זיתשמן זית
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
לטגן עד בצל הם caramelized ולאחר מכן בקושי לכסות עם מים. להפחית את החום בינוני, לבשל במשך 15 דקות של עד ארטישוק רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
בצלבצל
מיםמים
7
מסננים את הארטישוקים והבצל, ומעבירים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מערבבים את הפטרוזיליה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
9
הכן את רוטב בשמל (ראה מתכון croquettes חלב). מקפלים את הארטישוקים לרוטב, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ארטישוקארטישוק
רוטברוטב
חלבחלב
10
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
משמנים מחבת קפיץ 9 אינץ ' עם שמן זית ומעיל קל עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
טופס טארטטופס טארט
12
לרדד שני שלישים של המאפה לתוך מעגל 10-1 / 2 אינץ 'כי הוא 1/4 אינץ' עבה. להתאים את הבצק למרכז המחבת, לחיצה שווה באמצע הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
יוצקים את המילוי לתוך הקליפה מאפה להחליק את החלק העליון על פני שווה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות מאפהקונכיות מאפה
14
קח את החתיכות הקטנות של הבצק שנותר וגלגל אותם לחבלים קטנים, בעובי של 1/3 אינץ'. השתמש בחבלים אלה כדי לפס את החלק העליון של מילוי ארטישוק ב 5 או 6 שורות על 1 אינץ ' זה מזה. הקפד ללחוץ על הקצוות לתוך קצה הבצק של קליפת טארט. סובב את הטארט סיבוב 1/4 ומניח את החבלים הנותרים על גבי השכבה הראשונה, הולך בכיוון ההפוך.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
בצקבצק
גלולגלול
15
אופים את הטארט על תבנית אפייה בתנור שחומם מראש עד לחום זהוב, כ -45 דקות, קרום צחצוח עם שמן זית נוסף במהלך 10 הדקות האחרונות של האפייה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
16
הסר את טארט מבושל ולתת לו להתקרר. עדיף להגיש את זה בטמפרטורת החדר.
17
בסיר בינוני, מחממים חמאה עד מומסת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
18
מוסיפים קמח ומערבבים עד חלקה. מעל חום בינוני, לבשל עד חום זהוב בהיר, על 6 עד 7 דקות. בינתיים, מחממים חלב במחבת נפרדת עד כמעט לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
19
מוסיפים חלב לתערובת חמאה 1 כוס בכל פעם, שוטפים ברציפות עד חלקה מאוד ומביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות ולהסיר מהחום. מתבלים במלח ואגוז מוסקט ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מוסקטמוסקט
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף

מרכיבים

101 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרארטישוק, ניקה, או 2 כוסות קפוא והפשיר לבבות ארטישוקארטישוק, ניקה, או 2 כוסות קפוא והפשיר לבבות ארטישוק2קרום: פירורי קרקר גרהם2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות5קרום: פירורי קרקר גרהםשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות6largesביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה, ועוד לאבקקמח לכל מטרה, ועוד לאבק4קרום: פירורי קרקר גרהםקמחקמח8קצת קישואים קצוציםקמח ציפוי המחבתקמח ציפוי המחבת7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרלחמניות לבנותלחמניות לבנות1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה8קצת קישואים קצוציםשמן זית כתית מעולה, לציפוי המחבת ולצחצוח העוגהשמן זית כתית מעולה, לציפוי המחבת ולצחצוח העוגה1קטןבצל, קצוץ טריבצל, קצוץ טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי פטרוזיליה איטלקיים קצוץ טריעלי פטרוזיליה איטלקיים קצוץ טרי1מתכון עוגת בצקמתכון עוגת בצק2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק8קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה3151 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה לא מלוחה, נמסה, ואז הוחזרה לטמפרטורת החדרחמאה לא מלוחה, נמסה, ואז הוחזרה לטמפרטורת החדר2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)