עוגת בונדט יונק הדבש
, המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 465 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, פקאן, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו עוגת Hummingbird Bundt, עוגת Hummingbird Bundt, ו ללא גלוטן Hummingbird עוגת Bundt (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את העוגה: מחממים תנור ל 177°. גריז מחבת 14 כוס.
מפזרים 1 כוס אגוזי פקאן קלויים באופן שווה בתחתית המחבת.מערבבים יחד את הקמח, סוכר, סודה לשתיה, קינמון, ומלח. מערבבים את הביצים, בננות, אננס, שמן, וניל. מערבבים רק עד החומרים היבשים הם רטובים. כפית את הבלילה באופן שווה במחבת מוכנה.
אופים במשך 60-70 דקות, או עד בודק עוגה מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל במשך 15 דקות. לאחר מכן, להעביר את העוגה מתלה חוט מגניב completely.To הפוך את זיגוג: באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח את גבינת שמנת, סוכר, וניל, ו 1 כף חלב עד היטב מעורבב. המשך לערבב ולהוסיף על כפית חלב בכל פעם עד התערובת חלקה ו pourable.
יוצקים את הזיגוג על עוגה מקוררת.
מפזרים את פקאן 1/2 כוס הנותרים מעל זיגוג.