עוגת בונדט לימון מאיר
צריך קינוח טבעוני? עוגת לימון מאייר יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 562 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. והוא יספק כ 1 מנות. מתכון זה מ cookstr.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם נקטר אגבה, חלב סויה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו Meyer Lemon Bundt Cake, Meyer Lemon Bundt Cake, ו Meyer Lemon Bundt Cake (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור שלך 350 מעלות ושמן קל וקמח מחבת קיבולת 12 כוס.
ראשית לשלב את soymilk, גרידה, ומיץ, ולאפשר לתערובת לשבת במשך כ 5 דקות.
מוסיפים את צוף אגבה ושמן, ומערבבים היטב.
בקערה נפרדת, לטאטא את הקמח, אבקת אפייה וסודה, ומלח. טוחנים את זרעי פשתן למטה לתוך ארוחה בסדר, ולשלב אותם גם כן, כך הסחורה יבש הם כולם מופצים באופן שווה.
יוצקים את התערובת הרטובה לתוך יבש, באמצעות מרית רחבה, לערבב ביסודיות עם כמה משיכות ככל האפשר, להיזהר לא לערבב יתר על המידה. ברגע שאתה להשיג בלילה חלקה, לשפוך אותו למחבת bundt מוכן שלך, להחליק את החלק העליון באופן שווה.
אופים במשך כשעה, עד חום זהוב ושיפוד מוכנס למרכז (של העוגה, לא את המחבת; זה רק יהיה טיפשי) יוצא נקי.
בואו להתקרר לחלוטין לפני הפיכת העוגה מתוך המחבת.
כדי להכין את הדובדבן, פשוט למקם את כל החומרים במעבד המזון שלך, בלנדר או ויטה
מערבבים, ולתת לו להתמזג עד חלקה לחלוטין. היה סבלני, כי זה יכול לקחת עד חמש דקות. להעביר את הדובדבן דרך מסננת בסדר אם אתה לא בטוח כי שלה לחלוטין ללא גוש.
טפטוף על העוגה שלך לפי הצורך, וליהנות תוך חשיבה על ימי שמש.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;