קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת בורבון שוקולד

עוגת בורבון שוקולד
עוגת בורבון שוקולד דורשת סביב בסביבות 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 581 קלוריות. אתה מקבל קינוח שמגיש 10. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. אם יש לך ויסקי בורבון, קמח, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-514 אמרו שזה היה במקום. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). עוגת שכבות בורבון עם גאנש בורבון וקרם חמאה שוקולד חלב, עוגת קרפ בורבון עם גאנש שוקולד קרמל בורבון, ו עוגת שוקולד-בורבון דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
Preheat oven, prepare bundt pan: Preheat oven to 163°. Butter and flour the inside of a large (10 cup) bundt pan.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
Melt chocolate: Melt chocolate in a microwave oven or in a double boiler over simmering water.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
Let cool. Put a cup of water on to boil.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
4
Mix instant espresso powder, cocoa powder, boiling water, bourbon, salt: Put instant espresso powder (or instant coffee) and cocoa powder in a large (at least 2 cup) glass measuring cup.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מזון גזם לתינוקות1/2 כוס מזון גזם לתינוקות
נייר אורזנייר אורז
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
5
Add enough boiling water to come up to the 1 cup measuring line.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
6
Mix until powders dissolve. Stir in the bourbon and salt. Set aside and let cool.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
Beat butter, add sugar, eggs, vanilla, baking soda, melted chocolate: Beat butter until fluffy (2-3 minutes on high using an electric mixer).
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
8
Add sugar and beat a minute longer.
מרכיבים שתצטרך
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
9
Add the eggs one at a time, beating a minute after each addition.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10
Add the vanilla extract, baking soda and melted chocolate.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
11
Alternate adding bourbon espresso mixture with flour: With the mixer on the lowest speed, beat in a third of the bourbon espresso cocoa mixture. When liquid is absorbed, beat in half of the flour (1 cup). Repeat additions, ending with bourbon mixture.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
נייר אורזנייר אורז
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
12
Bake: Scrape batter into prepared bundt pan and smooth the top.
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
Bake at 163° until a tester inserted into center of cake comes out clean, about 1 hour 10 minutes.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
Cool, sprinkle with whisky and powdered sugar: Move the cake to a rack. Gently un-mold after 15 minutes and sprinkle the cake with a little more bourbon whiskey.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
וויסקי.וויסקי.
15
Let the cake cool completely before serving.
16
Sprinkle powdered sugar through a mesh sieve over the cake before serving.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף