המתכון פאי בטטה יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 6 שעות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 494 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם חלב מרוכז, אגוז מוסקט, ביצה לבן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל בטטה ונקניקיות: סוף העולם רעב בטטה אחת בכל פעם, ו טיקי בטטה , קציצות בטטה / navratri s (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 218°. בשורה התחתונה והצדדים של קרום העוגה הצונן, בצורת נייר או קלף ולמלא עם משקולות (אני אוהב להשתמש מחדש שעועית יבשה למטרה זו) ואופים במשך 20 דקות, על המדף התחתון של התנור, מסתובב באמצע. לאחר מכן, להסיר את המשקולות ואת אניה ולאפשר את הקרום לאפות עד שהוא חום זהוב בהיר, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ
2
הסר מהתנור ולאפשר קרום להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
3
להנמיך את התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
4
מניחים בטטות בקערה של מעבד מזון ומחית אותם. להעביר אותם דרך מסננת רשת או tamis באמצעות מרית גמישה, ולאחר מכן להחזיר אותם לקערה של מעבד המזון.
אופים את מעטפת העוגה הממולאת במשך 20 עד 30 דקות, על המדף האמצעי של התנור. לפקח על העוגה מקרוב במהלך עשר הדקות האחרונות של אפייה. אם הקרום מתחיל להיראות כהה סביב הקצוות, במקום לסכל על החלקים הכהים כדי להגן עליהם מהחום. שימו לב למילוי מקרוב, כשזה מתחיל להתנפח זה נעשה. אפשר את העוגה להתקרר בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה, ואז להירגע במקרר לפחות שעתיים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ
8
עבור ציפוי מרשמלו: (זה הכי טוב אם עשה רק לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
9
מפזרים ג ' לטין מעל 1/4 כוס מים קרים ולאפשר לו לעמוד לפחות 5 דקות (זה נקרא "פורח").
מערבבים סוכר, סירופ תירס, ומים בסיר בגודל בינוני ולנקות את הצדדים של הסיר עם מים קרים באמצעות מברשת מאפה. להביא תערובת לרתיחה, ולהתחיל לטאטא את ביצה לבן עד שהוא מקציף, אבל עדיין קצת רטוב מחפש. מבשלים את תערובת הסוכר עד מדחום ממתקים קורא 116°.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזיר
12
הסר מהחום, להקציף בג ' לטין עד שיש לו את כל מומס, ואז לשפוך תערובת לאט את הצדדים של קערת המיקסר לתוך חלבוני הביצה עם הלוחץ פועל על מהירות נמוכה. לאחר מכן, הגבירו את המהירות לגובה והקציפו במשך 7 עד 10 דקות, עד שהמרשמלו סמיך מאוד, הקערה מרגישה קרירה למגע, והמרשמלו מחזיק פסגות רכות ששומרות על צורתן כשאתם בודקים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
רוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שים את המרשמלו בשקית צנרת מצויד עם קצה כוכב ועיצובים צינור על החלק העליון של העוגה הצוננת. אופציונלי: brulee ציפוי באמצעות לפיד או תחת broiler ממש לפני ההגשה.
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות להירגע ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.