קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת בטטה

עוגת בטטה
המתכון פאי בטטה יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 6 שעות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 494 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם חלב מרוכז, אגוז מוסקט, ביצה לבן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל בטטה ונקניקיות: סוף העולם רעב בטטה אחת בכל פעם, ו טיקי בטטה , קציצות בטטה / navratri s (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 218°. בשורה התחתונה והצדדים של קרום העוגה הצונן, בצורת נייר או קלף ולמלא עם משקולות (אני אוהב להשתמש מחדש שעועית יבשה למטרה זו) ואופים במשך 20 דקות, על המדף התחתון של התנור, מסתובב באמצע. לאחר מכן, להסיר את המשקולות ואת אניה ולאפשר את הקרום לאפות עד שהוא חום זהוב בהיר, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
הסר מהתנור ולאפשר קרום להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
להנמיך את התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מניחים בטטות בקערה של מעבד מזון ומחית אותם. להעביר אותם דרך מסננת רשת או tamis באמצעות מרית גמישה, ולאחר מכן להחזיר אותם לקערה של מעבד המזון.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים את החלב המרוכז, סוכר חום, חמאה, בורבון, תבלינים ומלח. תהליך עד חלקה, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, עיבוד במשך חמש שניות בין כל ביצה. לגרד את הצדדים של הקערה למטה ולעבד עוד חמש שניות, ואז לשפוך תערובת לתוך קרום מוכן.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
אופים את מעטפת העוגה הממולאת במשך 20 עד 30 דקות, על המדף האמצעי של התנור. לפקח על העוגה מקרוב במהלך עשר הדקות האחרונות של אפייה. אם הקרום מתחיל להיראות כהה סביב הקצוות, במקום לסכל על החלקים הכהים כדי להגן עליהם מהחום. שימו לב למילוי מקרוב, כשזה מתחיל להתנפח זה נעשה. אפשר את העוגה להתקרר בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה, ואז להירגע במקרר לפחות שעתיים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
עבור ציפוי מרשמלו: (זה הכי טוב אם עשה רק לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
9
מפזרים ג ' לטין מעל 1/4 כוס מים קרים ולאפשר לו לעמוד לפחות 5 דקות (זה נקרא "פורח").
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
10
מניחים ביצה לבן בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מערבבים סוכר, סירופ תירס, ומים בסיר בגודל בינוני ולנקות את הצדדים של הסיר עם מים קרים באמצעות מברשת מאפה. להביא תערובת לרתיחה, ולהתחיל לטאטא את ביצה לבן עד שהוא מקציף, אבל עדיין קצת רטוב מחפש. מבשלים את תערובת הסוכר עד מדחום ממתקים קורא 116°.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מברשת מאפהמברשת מאפה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
הסר מהחום, להקציף בג ' לטין עד שיש לו את כל מומס, ואז לשפוך תערובת לאט את הצדדים של קערת המיקסר לתוך חלבוני הביצה עם הלוחץ פועל על מהירות נמוכה. לאחר מכן, הגבירו את המהירות לגובה והקציפו במשך 7 עד 10 דקות, עד שהמרשמלו סמיך מאוד, הקערה מרגישה קרירה למגע, והמרשמלו מחזיק פסגות רכות ששומרות על צורתן כשאתם בודקים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
שים את המרשמלו בשקית צנרת מצויד עם קצה כוכב ועיצובים צינור על החלק העליון של העוגה הצוננת. אופציונלי: brulee ציפוי באמצעות לפיד או תחת broiler ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות להירגע ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
תירגע, ריזלינג.
תירגע, ריזלינג.
מכרמים של אזור היין מוסל, הענבים הריזלינג האלה מבשילים באדמה צפחה ומינרלית ונקטפים על בסיס הטעם והבשלות האופטימליים שלהם. קר מותסס במכלי נירוסטה, יין זה מביא חומציות טבעית, מתן איזון מושלם כי הוא פריך מרענן ומשאיר את הפה להשקות יותר.תירגע ריזלינג הוא מותסס מעט יבש עם זר פירותי נפלא וטעמים אינטנסיביים של תפוחים ואפרסקים עם רק רמז של הדר.תירגע ריזלינג הוא טעים בכוחות עצמו! אבל זה זוגות בצורה מושלמת עם מגוון רחב של מזונות, מאכלי ים ועוף בגריל למנות אסייתיות מתובלות וסלטים טריים.