קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת בטטה

עוגת בטטה
המתכון פאי בטטה יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 6 שעות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 494 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם חלב מרוכז, אגוז מוסקט, ביצה לבן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל בטטה ונקניקיות: סוף העולם רעב בטטה אחת בכל פעם, ו טיקי בטטה , קציצות בטטה / navratri s (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 218°. בשורה התחתונה והצדדים של קרום העוגה הצונן, בצורת נייר או קלף ולמלא עם משקולות (אני אוהב להשתמש מחדש שעועית יבשה למטרה זו) ואופים במשך 20 דקות, על המדף התחתון של התנור, מסתובב באמצע. לאחר מכן, להסיר את המשקולות ואת אניה ולאפשר את הקרום לאפות עד שהוא חום זהוב בהיר, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
2
הסר מהתנור ולאפשר קרום להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
3
להנמיך את התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
4
מניחים בטטות בקערה של מעבד מזון ומחית אותם. להעביר אותם דרך מסננת רשת או tamis באמצעות מרית גמישה, ולאחר מכן להחזיר אותם לקערה של מעבד המזון.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
מוסיפים את החלב המרוכז, סוכר חום, חמאה, בורבון, תבלינים ומלח. תהליך עד חלקה, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, עיבוד במשך חמש שניות בין כל ביצה. לגרד את הצדדים של הקערה למטה ולעבד עוד חמש שניות, ואז לשפוך תערובת לתוך קרום מוכן.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
אופים את מעטפת העוגה הממולאת במשך 20 עד 30 דקות, על המדף האמצעי של התנור. לפקח על העוגה מקרוב במהלך עשר הדקות האחרונות של אפייה. אם הקרום מתחיל להיראות כהה סביב הקצוות, במקום לסכל על החלקים הכהים כדי להגן עליהם מהחום. שימו לב למילוי מקרוב, כשזה מתחיל להתנפח זה נעשה. אפשר את העוגה להתקרר בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה, ואז להירגע במקרר לפחות שעתיים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
עבור ציפוי מרשמלו: (זה הכי טוב אם עשה רק לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
9
מפזרים ג ' לטין מעל 1/4 כוס מים קרים ולאפשר לו לעמוד לפחות 5 דקות (זה נקרא "פורח").
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
10
מניחים ביצה לבן בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף.
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
11
מערבבים סוכר, סירופ תירס, ומים בסיר בגודל בינוני ולנקות את הצדדים של הסיר עם מים קרים באמצעות מברשת מאפה. להביא תערובת לרתיחה, ולהתחיל לטאטא את ביצה לבן עד שהוא מקציף, אבל עדיין קצת רטוב מחפש. מבשלים את תערובת הסוכר עד מדחום ממתקים קורא 116°.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
סיגליותסיגליות
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מברשת מאפהמברשת מאפה
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
12
הסר מהחום, להקציף בג ' לטין עד שיש לו את כל מומס, ואז לשפוך תערובת לאט את הצדדים של קערת המיקסר לתוך חלבוני הביצה עם הלוחץ פועל על מהירות נמוכה. לאחר מכן, הגבירו את המהירות לגובה והקציפו במשך 7 עד 10 דקות, עד שהמרשמלו סמיך מאוד, הקערה מרגישה קרירה למגע, והמרשמלו מחזיק פסגות רכות ששומרות על צורתן כשאתם בודקים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
סיגליותסיגליות
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
13
שים את המרשמלו בשקית צנרת מצויד עם קצה כוכב ועיצובים צינור על החלק העליון של העוגה הצוננת. אופציונלי: brulee ציפוי באמצעות לפיד או תחת broiler ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות להירגע ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
תירגע, ריזלינג.
תירגע, ריזלינג.
מכרמים של אזור היין מוסל, הענבים הריזלינג האלה מבשילים באדמה צפחה ומינרלית ונקטפים על בסיס הטעם והבשלות האופטימליים שלהם. קר מותסס במכלי נירוסטה, יין זה מביא חומציות טבעית, מתן איזון מושלם כי הוא פריך מרענן ומשאיר את הפה להשקות יותר.תירגע ריזלינג הוא מותסס מעט יבש עם זר פירותי נפלא וטעמים אינטנסיביים של תפוחים ואפרסקים עם רק רמז של הדר.תירגע ריזלינג הוא טעים בכוחות עצמו! אבל זה זוגות בצורה מושלמת עם מגוון רחב של מזונות, מאכלי ים ועוף בגריל למנות אסייתיות מתובלות וסלטים טריים.