עוגת ביסקוויט ג'ינג'ר
עוגת ביסקוויט ג'ינג'ר דורשת על 1 שעה ו 53 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 12. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 63 גרם של שומן, וסך הכל 964 קלוריות. אם יש לך מים, מולסה, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: עוגת ביסקוויט ג'ינג'ר, עוגת ביסקוויט שוקולד, ו עוגת ביסקוויט שוקולד.
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F. לרסס 13 על ידי 9 אינץ תבנית אפייה עם ספריי בישול nonstick.
מניחים את חתיכות הביסקוויט באופן שווה בתחתית המחבת מוכנה.
מפזרים את thins ג ' ינג ' ר מרוסק באופן שווה על גבי הביסקוויטים. למעלה באופן שווה עם הג ' ינג ' ר הגבישי.
בקערה גדולה, לשלב את חצי חצי, ביצים, סוכר חום, מולסה, וניל, חמאה.
יוצקים על שכבת ביסקוויטים ולתת לעמוד עד הנוזל נספג, על 45 דקות.
אופים עד פלאפי וזהב, 45 דקות עד 1 שעה.
מגישים חם עם רוטב שמנת מולסה חמאה.
בסיר בינוני על אש נמוכה, לשלב את החמאה, שמנת, חלב, מולסה. כאשר ב מבשלים נמוך, להוסיף את הסוכר החום וליקר שמנת אירי. לאט מוסיפים את תערובת קורנפלור ומבשלים עד מעובה. מערבבים באגוזים.
בקערה קטנה, לשלב את עמילן תירס ומים.