עוגת בירה שחורה אני
אם יש לך קמח, חמאה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו בירה שחורה משכה חזיר בשאלות-שורש בירה Jus עם בצל חריף ו Jalapeno קרם פרש, גרניט בירה שורש עם ג'לי בירה שחורה וחטיף וניל Panna Cotta, ו עוגת בירה שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). שמן וקמח אחד 8x12 אינץ תבנית אפייה.
בקערה בינונית, שמנת החמאה או מרגרינה עם הסוכר עד האור. הכה את הביצים ותמצית בירה שחורה.
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה ומלח.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת הביצה. מקציפים את הבירה השחורה ומערבבים עד רק בשילוב.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים ב 375 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 עד 35 דקות.
בואו להתקרר ואז פרוסט עם ציפוי.
כדי להכין ציפוי: בקערה בינונית להכות את החמאה 1/2 כוס או מרגרינה, קונדיטור של, 1 כפית תמצית בירה שחורה ומלח צביטה. הכה ב 1 עד 3 כפות סודה בירה שורש כדי להגיע עקביות הרצוי.