קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות5
מגזין

עוגת בית קברות רדוף

עוגת בית קברות רדוף
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: עוגת טירה רדופה, עוגת בית רדוף, ו עוגת שכבות ליל כל הקדושים רדופה.

הוראות

1
כדי להפוך את רוח הרפאים, תנור חום 110c / 90c מאוורר / גז . מקציפים את הלבן ביצה בקערה נקייה עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לטאטא את הסוכר כף בכל פעם ולהמשיך לטאטא במשך כמה דקות עד התערובת היא עבה הדומה קצף גילוח. בעדינות כפית את התערובת לתוך שקית מקפיא גדולה, ואז לחתוך חור 1.5 ס " מ באחת הפינות. מכסים תבנית אפייה עם קלף אפייה. בזהירות לסחוט עיגול קטן של ביצה מוקצפת מתוך התיק, מושך כלפי מעלה כפי שאתה עושה כדי ליצור צורה רוח רפאים. חזור עד התערובת משמשת עד אתה צריך לקבל על 15 רוח רפאים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
אופים במשך 1 שעות עד פריך. ניתן לאחסן במיכל אטום עד 2 ימים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
עכשיו תכין את העוגה.
5
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
הפוך את אבקת הקקאו, קמח עצמי העלאת וסוכר לקערה גדולה, פירוק כל גושים של סוכר.
מרכיבים שתצטרך
קמח עולה עצמיקמח עולה עצמי
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מערבבים יחד את הביצים, חלב ושמן בכוס מדידה או קערה, ואז לשפוך על החומרים היבשים ומערבבים הכל יחד עד חלקה. גריז וקו צלחת אפייה עמוקה (20 x 30 x 5cm) עם אפיית קלף.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
יוצקים את תערובת העוגה ואופים במשך 30 דקות. להשאיר להתקרר, ואז להפוך על צלחת הגשה. לחלופין, לעטוף היטב לאחסן עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
לסיים לקשט את העוגה: קרם חום בסיר עד רק רותחים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
10
מניחים את השוקולד הכהה בקערה גדולה ושופכים על השמנת החמה. מערבבים עד שהשוקולד נמס. השתמש מברשת נקייה לצייר שכבה של שוקולד מעל 7 ביסקוויטים אצבע תה עשירים, ולאחר מכן להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תהתה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
יוצקים את שאר תערובת השוקולד על העוגה להחליק עם סכין. מקציפים את עוגיות השוקולד, או חובטים בתיק מקפיא עם מערוך, עד שפירורים קטנים נוצרים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שוקולדעוגיות שוקולד
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
12
מפזרים מעל החלק העליון של העוגה.
13
מניחים את השוקולד הלבן בקערה קטנה, מעל מחבת של מים רותחים. השאר עבור 5 דקות או עד מותך, ואז כפית לתוך שקית מקפיא קטנה. המתן 10 דקות כך התערובת היא לא נוזלית מדי, ואז לחתוך חור זעיר בפינה אחת של התיק. צינור החוצה 2 כתמים קטנים על כל רוח רפאים, מניחים כדור כסף על כל אחד כדי להפוך את העיניים, ואז צינור החוצה מילים וצורות מתאימות על המצבות. השאר עבור 30 דקות להגדיר, ואז לדחוף את מצבות ביסקוויט לתוך העוגה ולסדר את רוח הרפאים מסביב. כדי לקבל את הרוחות לעוף, לדחוף חוט דק (אתה יכול לקבל אלה מחנות פרחים לזכור להסיר לפני אכילה) לתוך החלק התחתון של רוח רוח הרפאים, ואז במקום בעוגה, מסתיר את החוט מאחורי מצבה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "