קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות5
מגזין

עוגת בית קברות רדוף

עוגת בית קברות רדוף
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: עוגת טירה רדופה, עוגת בית רדוף, ו עוגת שכבות ליל כל הקדושים רדופה.

הוראות

1
כדי להפוך את רוח הרפאים, תנור חום 110c / 90c מאוורר / גז . מקציפים את הלבן ביצה בקערה נקייה עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לטאטא את הסוכר כף בכל פעם ולהמשיך לטאטא במשך כמה דקות עד התערובת היא עבה הדומה קצף גילוח. בעדינות כפית את התערובת לתוך שקית מקפיא גדולה, ואז לחתוך חור 1.5 ס " מ באחת הפינות. מכסים תבנית אפייה עם קלף אפייה. בזהירות לסחוט עיגול קטן של ביצה מוקצפת מתוך התיק, מושך כלפי מעלה כפי שאתה עושה כדי ליצור צורה רוח רפאים. חזור עד התערובת משמשת עד אתה צריך לקבל על 15 רוח רפאים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
אופים במשך 1 שעות עד פריך. ניתן לאחסן במיכל אטום עד 2 ימים.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
עכשיו תכין את העוגה.
5
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הפוך את אבקת הקקאו, קמח עצמי העלאת וסוכר לקערה גדולה, פירוק כל גושים של סוכר.
מרכיבים שתצטרך
קמח עולה עצמיקמח עולה עצמי
נייר אורזנייר אורז
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מערבבים יחד את הביצים, חלב ושמן בכוס מדידה או קערה, ואז לשפוך על החומרים היבשים ומערבבים הכל יחד עד חלקה. גריז וקו צלחת אפייה עמוקה (20 x 30 x 5cm) עם אפיית קלף.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
יוצקים את תערובת העוגה ואופים במשך 30 דקות. להשאיר להתקרר, ואז להפוך על צלחת הגשה. לחלופין, לעטוף היטב לאחסן עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
לסיים לקשט את העוגה: קרם חום בסיר עד רק רותחים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
10
מניחים את השוקולד הכהה בקערה גדולה ושופכים על השמנת החמה. מערבבים עד שהשוקולד נמס. השתמש מברשת נקייה לצייר שכבה של שוקולד מעל 7 ביסקוויטים אצבע תה עשירים, ולאחר מכן להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
תהתה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
יוצקים את שאר תערובת השוקולד על העוגה להחליק עם סכין. מקציפים את עוגיות השוקולד, או חובטים בתיק מקפיא עם מערוך, עד שפירורים קטנים נוצרים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שוקולדעוגיות שוקולד
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
12
מפזרים מעל החלק העליון של העוגה.
13
מניחים את השוקולד הלבן בקערה קטנה, מעל מחבת של מים רותחים. השאר עבור 5 דקות או עד מותך, ואז כפית לתוך שקית מקפיא קטנה. המתן 10 דקות כך התערובת היא לא נוזלית מדי, ואז לחתוך חור זעיר בפינה אחת של התיק. צינור החוצה 2 כתמים קטנים על כל רוח רפאים, מניחים כדור כסף על כל אחד כדי להפוך את העיניים, ואז צינור החוצה מילים וצורות מתאימות על המצבות. השאר עבור 30 דקות להגדיר, ואז לדחוף את מצבות ביסקוויט לתוך העוגה ולסדר את רוח הרפאים מסביב. כדי לקבל את הרוחות לעוף, לדחוף חוט דק (אתה יכול לקבל אלה מחנות פרחים לזכור להסיר לפני אכילה) לתוך החלק התחתון של רוח רוח הרפאים, ואז במקום בעוגה, מסתיר את החוט מאחורי מצבה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "