קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות5
מגזין

עוגת בית קברות רדוף

עוגת בית קברות רדוף
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: עוגת טירה רדופה, עוגת בית רדוף, ו עוגת שכבות ליל כל הקדושים רדופה.

הוראות

1
כדי להפוך את רוח הרפאים, תנור חום 110c / 90c מאוורר / גז . מקציפים את הלבן ביצה בקערה נקייה עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לטאטא את הסוכר כף בכל פעם ולהמשיך לטאטא במשך כמה דקות עד התערובת היא עבה הדומה קצף גילוח. בעדינות כפית את התערובת לתוך שקית מקפיא גדולה, ואז לחתוך חור 1.5 ס " מ באחת הפינות. מכסים תבנית אפייה עם קלף אפייה. בזהירות לסחוט עיגול קטן של ביצה מוקצפת מתוך התיק, מושך כלפי מעלה כפי שאתה עושה כדי ליצור צורה רוח רפאים. חזור עד התערובת משמשת עד אתה צריך לקבל על 15 רוח רפאים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
אופים במשך 1 שעות עד פריך. ניתן לאחסן במיכל אטום עד 2 ימים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
עכשיו תכין את העוגה.
5
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הפוך את אבקת הקקאו, קמח עצמי העלאת וסוכר לקערה גדולה, פירוק כל גושים של סוכר.
מרכיבים שתצטרך
קמח עולה עצמיקמח עולה עצמי
נייר אורזנייר אורז
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מערבבים יחד את הביצים, חלב ושמן בכוס מדידה או קערה, ואז לשפוך על החומרים היבשים ומערבבים הכל יחד עד חלקה. גריז וקו צלחת אפייה עמוקה (20 x 30 x 5cm) עם אפיית קלף.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
יוצקים את תערובת העוגה ואופים במשך 30 דקות. להשאיר להתקרר, ואז להפוך על צלחת הגשה. לחלופין, לעטוף היטב לאחסן עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
לסיים לקשט את העוגה: קרם חום בסיר עד רק רותחים.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
10
מניחים את השוקולד הכהה בקערה גדולה ושופכים על השמנת החמה. מערבבים עד שהשוקולד נמס. השתמש מברשת נקייה לצייר שכבה של שוקולד מעל 7 ביסקוויטים אצבע תה עשירים, ולאחר מכן להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
תהתה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
יוצקים את שאר תערובת השוקולד על העוגה להחליק עם סכין. מקציפים את עוגיות השוקולד, או חובטים בתיק מקפיא עם מערוך, עד שפירורים קטנים נוצרים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שוקולדעוגיות שוקולד
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
12
מפזרים מעל החלק העליון של העוגה.
13
מניחים את השוקולד הלבן בקערה קטנה, מעל מחבת של מים רותחים. השאר עבור 5 דקות או עד מותך, ואז כפית לתוך שקית מקפיא קטנה. המתן 10 דקות כך התערובת היא לא נוזלית מדי, ואז לחתוך חור זעיר בפינה אחת של התיק. צינור החוצה 2 כתמים קטנים על כל רוח רפאים, מניחים כדור כסף על כל אחד כדי להפוך את העיניים, ואז צינור החוצה מילים וצורות מתאימות על המצבות. השאר עבור 30 דקות להגדיר, ואז לדחוף את מצבות ביסקוויט לתוך העוגה ולסדר את רוח הרפאים מסביב. כדי לקבל את הרוחות לעוף, לדחוף חוט דק (אתה יכול לקבל אלה מחנות פרחים לזכור להסיר לפני אכילה) לתוך החלק התחתון של רוח רוח הרפאים, ואז במקום בעוגה, מסתיר את החוט מאחורי מצבה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "