עוגת בית קברות רדוף
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: עוגת טירה רדופה, עוגת בית רדוף, ו עוגת שכבות ליל כל הקדושים רדופה.
הוראות
כדי להפוך את רוח הרפאים, תנור חום 110c / 90c מאוורר / גז . מקציפים את הלבן ביצה בקערה נקייה עד פסגות נוקשות טופס.
לטאטא את הסוכר כף בכל פעם ולהמשיך לטאטא במשך כמה דקות עד התערובת היא עבה הדומה קצף גילוח. בעדינות כפית את התערובת לתוך שקית מקפיא גדולה, ואז לחתוך חור 1.5 ס " מ באחת הפינות. מכסים תבנית אפייה עם קלף אפייה. בזהירות לסחוט עיגול קטן של ביצה מוקצפת מתוך התיק, מושך כלפי מעלה כפי שאתה עושה כדי ליצור צורה רוח רפאים. חזור עד התערובת משמשת עד אתה צריך לקבל על 15 רוח רפאים.
אופים במשך 1 שעות עד פריך. ניתן לאחסן במיכל אטום עד 2 ימים.
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
הפוך את אבקת הקקאו, קמח עצמי העלאת וסוכר לקערה גדולה, פירוק כל גושים של סוכר.
מערבבים יחד את הביצים, חלב ושמן בכוס מדידה או קערה, ואז לשפוך על החומרים היבשים ומערבבים הכל יחד עד חלקה. גריז וקו צלחת אפייה עמוקה (20 x 30 x 5cm) עם אפיית קלף.
יוצקים את תערובת העוגה ואופים במשך 30 דקות. להשאיר להתקרר, ואז להפוך על צלחת הגשה. לחלופין, לעטוף היטב לאחסן עד 2 ימים.
לסיים לקשט את העוגה: קרם חום בסיר עד רק רותחים.
מניחים את השוקולד הכהה בקערה גדולה ושופכים על השמנת החמה. מערבבים עד שהשוקולד נמס. השתמש מברשת נקייה לצייר שכבה של שוקולד מעל 7 ביסקוויטים אצבע תה עשירים, ולאחר מכן להפריש להתקרר.
יוצקים את שאר תערובת השוקולד על העוגה להחליק עם סכין. מקציפים את עוגיות השוקולד, או חובטים בתיק מקפיא עם מערוך, עד שפירורים קטנים נוצרים.
מפזרים מעל החלק העליון של העוגה.
מניחים את השוקולד הלבן בקערה קטנה, מעל מחבת של מים רותחים. השאר עבור 5 דקות או עד מותך, ואז כפית לתוך שקית מקפיא קטנה. המתן 10 דקות כך התערובת היא לא נוזלית מדי, ואז לחתוך חור זעיר בפינה אחת של התיק. צינור החוצה 2 כתמים קטנים על כל רוח רפאים, מניחים כדור כסף על כל אחד כדי להפוך את העיניים, ואז צינור החוצה מילים וצורות מתאימות על המצבות. השאר עבור 30 דקות להגדיר, ואז לדחוף את מצבות ביסקוויט לתוך העוגה ולסדר את רוח הרפאים מסביב. כדי לקבל את הרוחות לעוף, לדחוף חוט דק (אתה יכול לקבל אלה מחנות פרחים לזכור להסיר לפני אכילה) לתוך החלק התחתון של רוח רוח הרפאים, ואז במקום בעוגה, מסתיר את החוט מאחורי מצבה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "