קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

סוליית לימון אפויה המגש היפה ביותר

סוליית לימון אפויה המגש היפה ביותר
סוליית לימון אפויה המגש היפה ביותר היא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 175 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, בצלים אביביים, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מג'יימי אוליבר יש 308 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: סוליית לימון ממולאת אפויה, מגש קיץ-סלמון אפוי, ו מגש אפוי עוף סטרוגנוף.

הוראות

1
זה ממש פשוט. קודם כל לתת את הדג שלך לשטוף, ואז עם ניקוד סכין חדה על פני כל דג עד העצם במרווחים 2.5 ס "מ / 1 אינץ' משני הצדדים. זה מאפשר טעם לחדור את הדגים ומאפשר את מיצי fishs לצאת. מחממים התנור ל 200C / 204° / גז
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
קבל את עצמך קערה ולהוסיף את העגבניות, שום, אורגנו או בזיליקום, בצל אביב, חומץ בלסמי, קמצוץ של מלח ופלפל ואת גרידה ומיץ של 1 לימון אליו. שחרר עם כמה כפות טובות של שמן זית כתית נוספת ומערבבים היטב, ואז להפיץ על החלק התחתון של מגש קלייה גדול. השתמש באחד שיתאים כל 4 דגים די נוח (או שאתה יכול להשתמש בשני מגשים קטנים יותר).
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בצל אביבבצל אביב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מניחים את הדגים מלמעלה עד זנב. עכשיו מוסיפים את הזיתים, פטרוזיליה, מיץ וגלידת הלימון השני לקערה שבה היו העגבניות. לשחרר עם קצת שמן זית ולאחר מכן לחלק את התערובת בין הדגים, הצבת כמות שווה על מרכז כל אחד. מבשלים בתנור שחומם מראש במשך 12 עד 15 דקות, בהתאם לגודל הדגים. כדי לבדוק אם הם סיימו, קח את קצה הסכין ודחוף אותו לחלק העבה ביותר של הדג. כאשר נעשה זאת, הבשר יהיה בקלות למשוך מן העצם.לאחר בישול, להסיר את הדגים מהתנור ולאפשר להם לנוח במשך 3 או 4 דקות בזמן שאתה מקבל את האורחים שלך סביב השולחן, לשרת אותם קצת יין להתלבש הסלט שלך. אז אתה יכול לחזור לדגים. מחלקים אותם ליד השולחן על 4 צלחות, לוודא שכולם מקבל כמה עגבניות ומיץ כפית מעל הדג. מקסים! מארוחות הערב של ג ' יימי
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
טיפ