קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת בננה הפוכה

עוגת בננה הפוכה
. אם יש לכם תערובת עוגת בננה, סוכר חום, פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת Banananan הפוכה, עוגת Banananan הפוכה, ו עוגת בננה הפוכה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 2 (8 אינץ') מחבתות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים חמאה וסוכר חום, מחלקים ומתפשטים באופן שווה בין 2 המחבתות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
3
מפזרים פקאן באופן שווה על שתי תערובות סוכר חום, לארגן פרוסות בננה באופן שווה על כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
בננהבננה
פקאניםפקאנים
4
הכן תערובת עוגה על פי הוראות החבילה. חלק הבלילה לתוך 2 מחבתות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגהתערובת עוגה
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 עד 45 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. הפוך עוגות על מגש או צלחת, ברז בעדינות התחתון בזהירות להסיר מחבתות, החלפת תערובת קרמל שנדבק למחבת.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
מחבתמחבת