פאנץ' חג בוער
לכו לחנות ותביאו סיידר תפוחים לא מסונן, רום ישן, תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פונץ ברנדי בוער, חג אגרוף, ו חג אגרוף (מתכונים דומים).
הוראות
הרבעה תפוז עם ציפורן שלמה על ידי החדרת הקצה המחודד של ציפורן דרך קליפת התפוז, דוחף עד רק ניצן בולט. חזור עם תפוזים הנותרים; אופים תפוזים עד רך, על 30 דקות. לאחר התפוזים התקררו מעט, למקם אותם בקערת אגרוף חסינת חום.
לחמם את הרום על ידי הצבת הבקבוק בסיר של מים חמים (לא רותחים) במשך 10 דקות בערך. בעוד הרום מתחמם, לחמם את סיידר בסיר גדול עד לוהט; לשפוך לתוך קנקן ויש לי מוכן לשימוש.
יוצקים את הרום לתוך קערת הפונץ', ומוסיפים סוכר. מנמיכים את האורות.
באמצעות מצקת חסינת חום, לגרוף את כמות קטנה של רום. מחזיק את המצקת הרחק קערת הפונץ '(והפנים שלך, ואת הווילונות, והכלב), להדליק את הסקופ של רום באמצעות משחק מטבח-במידת צורך, להוסיף רום הוכחה גבוהה מעט כדי לסייע בהצתה.
בזהירות לטפטף את הרום הבוער לתוך קערת הפונץ', שאמור להצית את שאר הרום.
מפזרים צביטות של התבלינים לתוך הלהבות.
לאחר דקה או שתיים, או בכל פעם שאתה עייף של המחזה, לכבות את הלהבות על ידי הוספת סיידר חם בעדינות (ומים חמים אם שימוש), ערבוב עם מצקת כמו שאתה הולך. הלהבות אולי לא יכבו מיד, אבל תמשיכו לערבב וכשהאלכוהול מדולל, הם בקרוב יבהיקו וימותו.