עוגת בננה עם קרמל
עוגת בננה עם קרמל יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 765 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. אם יש לכם סוכר, בננות בשלות, שעועית וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו עוגת בננה עם קרמל, עוגת בננה עם קרמל ברוטב שוקולד מריר, ו עוגת אגוזים עם קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
קו גיליון אפייה עם נייר קלף. על משטח מקומח קל, לרדד את בצק עלים למלבן מחוספס 10 על 15 אינץ', ולאחר מכן לקצץ אותו למלבן 9 על 14 אינץ ' מסודר. באמצעות סרגל, לחתוך רצועת 3/4 אינץ ' רחב של בצק מכל צד; יהיה לך 2 ארוך 2 רצועות קצרות.
מעבירים את המלבן לסדין אפייה מוכן ומברשת עם לשטוף את הביצה. הגדר את הרצועות בכל צד כדי ליצור גבול, לחיצה חזקה כדי לעזור לבצק לדבוק; לצחצח את הרצועות עם שטיפת הביצים. להקפיא את קליפת טארט עד מקורר, כ -10 דקות.
תדקור את תחתית עוגת הטארט עם מזלג.
אופים בשליש התחתון של התנור במשך כ 40 דקות, עד הקליפה נפוחה וזהב. לחץ על מרכז הקליפה מעט. הגדל את טמפרטורת התנור ל-42
לשפשף את הבננות עם מיץ לימון. במחבת, לבשל את הסוכר על חום מתון, ערבוב עד מומס. מבשלים בלי לערבב עד צורות קרמל בינוני ענבר, על 5 דקות.
הסר מהחום; להקציף את החמאה, זרעי וניל ומים.
מוסיפים את הבננות והופכים בעדינות למעיל עם הקרמל. מסדרים את הבננות בקליפה טארט, לחתוך צדדים למעלה, משאיר את רוב הקרמל במחבת.
טפטוף 1/4 כוס הקרמל על הבננות.
אופים את הטארט במשך כ 20 דקות, עד הבננות רכות מעט.
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן לשרת עם קצפת או גלידה, עובר את הקרמל הנותר בצד.