עוגת בננה עם תחתית שחורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת בננה שחורה תחתית. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 150 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, שבבי שוקולד, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו בננה בארים שחור תחתון, בננה בארים שחור תחתון, ו עוגת בננה עם תחתית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הקרום: מחממים תנור ל 177°. בקערה בינונית, לשלב את כל מרכיבי הקרום. לחץ על הצדדים התחתון ומעלה של צלחת עוגה 9 אינץ'.
מניחים סוכר, קורנפלור ומלח בסיר גדול ו whisk לשלב.
מניחים מעל חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה, מקציפים כל הזמן. קוק, ממשיך לטאטא היטב, עד שהתערובת מתעבה, 3 עד 4 דקות.
מניחים חלמונים בקערה בינונית ומכה עד רק בשילוב.
לטאטא כל הזמן, לטפטף לאט ב 1כוס תערובת חלב. לאט להוסיף תערובת חלב שנותר, לטאטא כל הזמן.
יוצקים תערובת בחזרה לתוך סיר גדול ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד שזה פשוט מגיע לרתיחה. מרתיחים בעדינות (להפחית את החום אם הוא מתחיל לרתוח במרץ) עד פודינג הוא עבה מספיק כדי מעיל האחורי של כף, על 2 דקות.
יוצקים פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה לקפל בננות.
יוצקים תערובת פודינג לתוך קרום מקורר. מכסים בניילון נצמד, לוחצים קלות על העטיפה ישירות על משטח רפרפת.
בואו מגניב, ואז לקרר עד קר, לפחות 1 שעה.
הפוך ציפוי: בקערה קטנה, צוננת, להכות שמנת כבדה עם סוכר ותמצית רום עד פסגות רכות טופס.
הסר ניילון לעטוף מלמעלה של פודינג כפית קצפת מעל, עוזב גבול.
מפזרים שבבי שוקולד, אם תרצה בכך. צ ' יל פאי עד מוכן לשרת.