עוגת בצל וגבינה
בצל ופאי גבינה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 287 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו חמאה, ביצים, קרקרים מלוחים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, חציל בצל צרפתי וגבינת בצל אדומה " בורגר, ו מטבל גבינה בצל (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 163°. תרסיס 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית עם ספריי בישול. בקערה קטנה, לערבב פירורי קרקר ו 1/4 כוס חמאה מומסת; לחץ באופן שווה בחלק התחתון ומעלה של צלחת עוגה.
ב 10 אינץ ' מחבת, להמיס 2 כפות חמאה על חום בינוני גבוה. מבשלים בצל בחמאה 5 עד 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד חום בהיר.
בקערה בינונית, להכות חלב, מלח, פלפל וביצים עם מזלג או חוט לטאטא עד מעורבב; לשפוך על גבינה.
אופים 40 עד 45 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.