גאורגיה פטה
גאורגיה פטה נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 235 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו מתאבן במחיר סביר מאוד. אם יש לכם פטרוזיליה, פלפל קאיין, הצעות הגשה: צ'יפס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 17%. נסו מדינה Pâté (Pâté de Campagne), Oxtail Pâté (Pate), ו Pâté (Pate) Maison (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
באמצעות מעבד מזון, למזג את הבוטנים, טחינה, מיץ לימון, פטרוזיליה, שום, גרידת לימון ופלפל קאיין עד קצוץ גס. עם ריצת מעבד המזון, יוצקים את שמן הזית דרך הפתח העליון בזרם יציב איטי, עיבוד עד התערובת חלקה. לאט להוסיף מים, כף בכל פעם, עד עקביות מתפשטת הרצוי. מתבלים במלח ופלפל ומגישים עם מבחר הצ ' יפס, הקרקרים או הירקות (אנחנו אוהבים את זה עם רצועות פלפל אדום!)