עוגת בראוני
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. אם יש לכם תמצית ונילן, אגוזי פקאן, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 19%. מתכונים דומים: פאי הבראוניז הכי מטורף, עוגות גבינה בלילת בראוני עם קרום בראוני פאדג, ו ביס בראוני לעיס או עוגיות בראוני.
הוראות
במיקרוגל ממיסים את השוקולד והחמאה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מגניב מעט. בקערה גדולה מקציפים את הביצים, סירופ התירס והסוכר לתערובת אחידה; מערבבים פנימה תערובת וניל ושוקולד.
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 45-50 דקות או עד שהחלק העליון מתחיל להיסדק והקרום חום זהוב. מגניב.
מגישים עם גלידה או קצפת אם רוצים. יש לאחסן במקרר.