עוגת בראוני קרמל פקאן
עוגת בראוני קרמל פקאן עשויה להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל קינוח שמגיש 16. מנה אחת מכילה 532 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-35 דקות. גשו לסופר וקנו פקאן, תאיידי חלב, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת בראוני קרמל פקאן, היא זוהרת עוגת פקאן קרמל, ו חטיפי פקאן קרמל בראוני (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום כדי 177°. Wrap מחוץ למחבת 9 אינץ ' springform עם רדיד כבד חובה; תרסיס בתוך מחבת עם ספריי בישול. בסיר 2 ליטר, קרמל חום וחלב על אש נמוכה על 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד קרמל נמסים וחלקים.
בקערה גדולה, מערבבים בראוני, 2/3 כוס שמן, מים וביצים עד מעורבב היטב. מערבבים ב 1 כוס שוקולד צ ' יפס ו 1/2 כוס של פקאן.
יוצקים למחבת. בעדינות ובאופן שווה לטפטף 3/4 כוס של רוטב הקרמל על הבלילה; בעדינות מערבולת רוטב קרמל דרך הבלילה עם סכין. (כיסוי ומקרר שנותר רוטב קרמל לשרת עם עוגה.)
אופים 1 שעה עד 1 שעה 10 דקות או עד מעיינות העליון בחזרה כאשר נגע קלות במרכז.
ב 1-סיר ליטר, להמיס הנותרים 1/2 כוס שוקולד צ ' יפס 1 כפית שמן על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד חלקה.
מפזרים עם פקאן 1/2 כוס הנותרים. מגניב 30 דקות. הפעל סכין סביב הצד של פאן כדי לשחרר את העוגה. מקררים כ 2 שעות 15 דקות או עד שוקולד מוגדר.
הסר צד של מחבת. מיקרוגל נותר רוטב קרמל על 1 עד 2 דקות או עד חם.
חותכים עוגה לחתיכות; מניחים על צלחות קינוח.
טפטוף כל מנה עם כ 1 כף רוטב קרמל.