עוגת בראנץ' ריבס-סרט
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו אובו לקופסת המתכונים שלך, עוגת בראנץ' ריבס-סרט עשויה להיות מתכון שכדאי לנסות. תמורת 67 סנט למנה, אתה מקבל קינוח שמגיש 12. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-6 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 363 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר, ריבס, קמח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מתכון זה אהוב על 10 אוכלים וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 23%, וזה די גרוע. נסו בראנץ' של יום ראשון: PBRJ (ג'לי חמאת בוטנים וריבס), עוגת סיר ריבס אינסטנט (עוגת ריבס הפוך) - רייצ'ל מבשלת, ועוגת סרט תות (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מערבבים את הסוכר, עמילן התירס, הקינמון, אגוז המוסקט והמים עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים ריבס. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מוסיפים צבע מאכל אם רוצים. לְהַפְרִישׁ.
בקערה גדולה מערבבים קמח וסוכר; לחתוך חמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. השאירו בצד כוס אחת לציפוי.
מוסיפים את אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח לתערובת הפירורים שנותרה. בקערה קטנה מערבבים את הביצה, היוגורט והוניל; מערבבים לתוך הבלילה עד לקבלת תערובת חלקה.
מורחים לתוך 9 אינץ' משומן. תבנית קפיצית.
מערבבים את הביצה, גבינת המסקרפונה והסוכר; כפית על הבלילה. מעל עם תערובת ריבס.
הוסף אגוזי פקאן וקוקוס לתערובת הפירורים השמורה; מפזרים מעל.
אופים ב-350 מעלות למשך 60-65 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת במשך 20 דקות; להסיר את דפנות המחבת. מצננים לחלוטין.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "