קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת בראנץ' ריבס-סרט

עוגת בראנץ' ריבס-סרט
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו אובו לקופסת המתכונים שלך, עוגת בראנץ' ריבס-סרט עשויה להיות מתכון שכדאי לנסות. תמורת 67 סנט למנה, אתה מקבל קינוח שמגיש 12. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-6 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 363 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר, ריבס, קמח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מתכון זה אהוב על 10 אוכלים וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 23%, וזה די גרוע. נסו בראנץ' של יום ראשון: PBRJ (ג'לי חמאת בוטנים וריבס), עוגת סיר ריבס אינסטנט (עוגת ריבס הפוך) - רייצ'ל מבשלת, ועוגת סרט תות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול מערבבים את הסוכר, עמילן התירס, הקינמון, אגוז המוסקט והמים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
נייר אורזנייר אורז
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים ריבס. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
3
מוסיפים צבע מאכל אם רוצים. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
4
בקערה גדולה מערבבים קמח וסוכר; לחתוך חמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. השאירו בצד כוס אחת לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מוסיפים את אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח לתערובת הפירורים שנותרה. בקערה קטנה מערבבים את הביצה, היוגורט והוניל; מערבבים לתוך הבלילה עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מורחים לתוך 9 אינץ' משומן. תבנית קפיצית.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
7
מערבבים את הביצה, גבינת המסקרפונה והסוכר; כפית על הבלילה. מעל עם תערובת ריבס.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
הוסף אגוזי פקאן וקוקוס לתערובת הפירורים השמורה; מפזרים מעל.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
9
אופים ב-350 מעלות למשך 60-65 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת במשך 20 דקות; להסיר את דפנות המחבת. מצננים לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאה קרה, קוביותחמאה קרה, קוביות21חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קוקוס מעופףקוקוס מעופף21חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קוקוס מעופףקוקוס מעופף32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאפונה קפואהאפונה קפואה1ביצה, מוכה קלותביצה, מוכה קלות281חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה0חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון0חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת מסקרפונהגבינת מסקרפונה55חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פקאנים קצוציםפקאנים קצוצים3טיפותצבע מאכל אדום, אופציונליצבע מאכל אדום, אופציונלי305חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פרוס ריבס טרי או קפואפרוס ריבס טרי או קפוא1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות50חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון1אוראו ממולאים כפוליםנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'3/4 כוס יוגורט וניל3/4 כוס יוגורט וניל791 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים קריםמים קרים

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "