עוגת בשר טחון מדומה
עוגת קציץ בשר מדומה היא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 386 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 50 דקות. אם יש לך סיידר תפוחים, מאפה, ציפורן טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו עוגת בשר טחון מדומה, בשר טחון, ו פשטידת בשר טחון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מערבבים את הצימוקים, תפוחים, גרידת תפוזים, מיץ תפוזים וסיידר תפוחים יחד במחבת. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד תפוחים הם רכים מאוד, על 20 דקות. מערבבים את הסוכר, קינמון, ציפורן, וקרקרים סודה עד מעורבב היטב. מקררים עד מוכן לשימוש, או לשפוך תערובת תפוחים לתוך קרום העוגה מוכן. למעלה עם הקרום השני. קמצוץ וקצוות crimp לאטום את הקרום. לנקב את הקרום העליון בכמה מקומות עם מזלג.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ואופים עד העליון הוא חום זהוב, כ 30 דקות יותר. מגניב לפני ההגשה.