קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת ג'ירפה-ספוט

עוגת ג'ירפה-ספוט
עוגת ג'ירפה ספוט עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 735 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את תמצית ונילן, גרידת לימון, בתוספת 2 כפות חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת גבינה טבעונית ללא אפיה אהבה של ג'ירפה, סרטנים ספוט בגריל, ו 5 פנקייק בננה ספוט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חמאה 11 על 17 אינץ ' ג ' לי רול מחבת בשורה התחתונה עם נייר שעווה. חמאה על הנייר וקמח המחבת, הקשה על הקמח העודף.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
בקערה בינונית, לטאטא את הקמח עם אבקת אפייה ומלח. בקערה גדולה, באמצעות מערבל חשמלי כף יד, קרם את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים את הסוכר ומכים עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5
הוסף את הביצים, 1 בכל פעם, פועם היטב בין תוספות. לנצח את גרידת וניל ולימון. לנצח את החומרים יבשים ב 3 תוספות, לסירוגין עם החלב; להכות במהירות בינונית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
6
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת מוכן להחליק את פני השטח.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
אופים במשך 20 דקות, או עד העוגה הוא זהוב ומתחיל חום סביב הקצוות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
להעביר מתלה תיל ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
9
להפוך את העוגה על משטח עבודה לקלף את נייר השעווה. באמצעות צלחת 6 אינץ ' או מכסה סיר כמדריך, לגזור 3 סיבובים מהעוגה. שמור את שאריות העוגה לחטיף.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
מקציפים 1 כף של משמש משמר לתוך 1/2 כוס של ציפוי גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי גבינת שמנתציפוי גבינת שמנת
שימורי משמששימורי משמש
11
מניחים עגולה עוגה אחת על צלחת.
12
מורחים אותו עם חצי ציפוי משמש העליון עם שכבת עוגה שנייה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
13
מורחים עם זיגוג משמש הנותרים העליון עם שכבת העוגה האחרונה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
14
מברישים את שימורי משמש מומסים הנותרים על כל החלק העליון ואת הצדדים של העוגה. מקררים את העוגה לפחות 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמששימורי משמש
15
מורחים את ציפוי גבינת שמנת הנותרים על כל החלק העליון ואת הצדדים של העוגה. מקררים עד שמצוננים.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי גבינת שמנתציפוי גבינת שמנת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
16
בקערה חסינת חום, לערבב 3 טיפות כל צבע מאכל אדום וירוק עם המים.
מרכיבים שתצטרך
פזורים סגוליםפזורים סגולים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
17
מפזרים את הג ' לטין על התערובת ולתת לעמוד עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
18
מניחים את הקערה במחבת קטנה של מים רותחים ומערבבים רק עד הג ' לטין נמס. באמצעות מברשת צבע קטנה, צבע ריבועים מעוגלים בכל רחבי העוגה כדי ליצור דפוס ג ' ירפה נקודה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o