עוגת ג'ירפה-ספוט
עוגת ג'ירפה ספוט עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 735 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את תמצית ונילן, גרידת לימון, בתוספת 2 כפות חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת גבינה טבעונית ללא אפיה אהבה של ג'ירפה, סרטנים ספוט בגריל, ו 5 פנקייק בננה ספוט (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה 11 על 17 אינץ ' ג ' לי רול מחבת בשורה התחתונה עם נייר שעווה. חמאה על הנייר וקמח המחבת, הקשה על הקמח העודף.
בקערה בינונית, לטאטא את הקמח עם אבקת אפייה ומלח. בקערה גדולה, באמצעות מערבל חשמלי כף יד, קרם את החמאה.
מוסיפים את הסוכר ומכים עד רכות.
הוסף את הביצים, 1 בכל פעם, פועם היטב בין תוספות. לנצח את גרידת וניל ולימון. לנצח את החומרים יבשים ב 3 תוספות, לסירוגין עם החלב; להכות במהירות בינונית עד חלקה.
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת מוכן להחליק את פני השטח.
אופים במשך 20 דקות, או עד העוגה הוא זהוב ומתחיל חום סביב הקצוות.
להעביר מתלה תיל ולתת מגניב.
להפוך את העוגה על משטח עבודה לקלף את נייר השעווה. באמצעות צלחת 6 אינץ ' או מכסה סיר כמדריך, לגזור 3 סיבובים מהעוגה. שמור את שאריות העוגה לחטיף.
מקציפים 1 כף של משמש משמר לתוך 1/2 כוס של ציפוי גבינת שמנת.
מניחים עגולה עוגה אחת על צלחת.
מורחים אותו עם חצי ציפוי משמש העליון עם שכבת עוגה שנייה.
מורחים עם זיגוג משמש הנותרים העליון עם שכבת העוגה האחרונה.
מברישים את שימורי משמש מומסים הנותרים על כל החלק העליון ואת הצדדים של העוגה. מקררים את העוגה לפחות 10 דקות.
מורחים את ציפוי גבינת שמנת הנותרים על כל החלק העליון ואת הצדדים של העוגה. מקררים עד שמצוננים.
בקערה חסינת חום, לערבב 3 טיפות כל צבע מאכל אדום וירוק עם המים.
מפזרים את הג ' לטין על התערובת ולתת לעמוד עד מתרכך.
מניחים את הקערה במחבת קטנה של מים רותחים ומערבבים רק עד הג ' לטין נמס. באמצעות מברשת צבע קטנה, צבע ריבועים מעוגלים בכל רחבי העוגה כדי ליצור דפוס ג ' ירפה נקודה.