עוגת גבינה
עוגת גבינה לוקחת בערך 45 דקות מתחילתה ועד סופה. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-8 גרם חלבון, 30 גרם שומן ובסך הכל 325 קלוריות. תמורת $1.01 למנה, מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כקינוח זול למדי. מתכון זה מבית Allrecipes דורש תמצית שקדים, שמנת, סוכר ומלח. 17 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 21%, וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו תחרות עוגת הגבינה של פילדלפיה ו-My Christmas Shortbread Cheesecake, Cheesecake Factory Red Velvet Cheesecake Made at Home, ועוגת הגבינה הידועה לשמצה של Abbey או קינמון-תפוח.
הוראות
מחממים תנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). בקערה גדולה מערבבים גבינת שמנת, 1 כוס סוכר, תמצית שקדים, ביצים ומלח. מקציפים עד לקבלת מרקם חלק.
יוצקים לתוך צלחת פאי צלחת עמוקה משומנת.
אופים ב-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס) במשך 45 עד 50 דקות.
מוציאים מהתנור ומצננים 20 דקות.
להכנת ציפוי: מערבבים שמנת חמוצה, 2 כפות סוכר ו-1/4 כפית תמצית וניל ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מפזרים באופן שווה על גבי עוגת הגבינה האפויה, ואז אופים 10 דקות בחום של 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס) כדי לייצב את החלק העליון.
מצננים, מקררים מספר שעות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, Sauternes
ריזלינג בציר מאוחר, למברוסקו דולצ'ה וסאוטרנס הם בחירה מצוינת לעוגת גבינה. יינות קינוח לבנים הם בחירה בטוחה לעוגת גבינה (ללא שוקולד), אבל למברוסקו מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תותים קלאסית. הבלנצ'רד פרז קאווה ברוט עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![בלנצ'רד פרז קאווה ברוט]()
בלנצ'רד פרז קאווה ברוט
Blanchard Perez Brut הוא צהוב קש עם דגשים ירוקים במראה. האף רענן ואקספרסיבי עם ניחוחות ראשוניים של תפוח ירוק ואגס יחד עם אגוזים יבשים ותווי לחם טרי. בחיך תווים של פרי בשל עם אופי הדר אקספרסיבי מלווים ברמז של עשבי תיבול ים תיכוניים. חומציות, משקל ומרקם מאוזנים מביאים לסיומת ארוכה ומלאת חיים. יין מבעבע זה בעל איזון מושלם בין יובש, בועות ופירות להעשיר כל חווית אוכל. זוהי בחירה נהדרת להגשה לצד ירקות, שרימפס ורכיכות, או טעימה בפני עצמה! תערובת: 33% מקאבאו, 33% קסראל-לו, 34% פרלהדה