קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה בטעם לימון

עוגת גבינה בטעם לימון
והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 398 קלוריות. אם יש לכם קליפת ליים, גבינת שמנת, סיד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ.

הוראות

1
מחממים תנור ל 232°. הפוך את קרום העוגה לפי הוראות על תיבת עבור קרום אחד
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
קליפה אפויה. מגניב לחלוטין על מתלה קירור, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
3
ב 1-סיר ליטר, מפזרים ג ' לטין על מיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
בואו לעמוד 5 דקות כדי לרכך. באמצעות מקציף חוט, להכות בסוכר וביצים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
תערובת חום לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום; להרתיח בעדינות 3 דקות, ערבוב כל הזמן.
6
בקערה בינונית, מקציפים גבינת שמנת וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
יוצקים תערובת מיץ ליים חם; לנצח עד חלקה מעורבב היטב. מקררים כ 45 דקות או עד קריר, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
8
בקערה בינונית, להכות 1 כוס שמנת עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים בתערובת מיץ ליים מקורר וקליפת ליים מגוררת. כפית לתוך קליפת עוגה מקוררת. מקררים עד חברה, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
קליפת לייםקליפת ליים
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מקשטים עם קצפת ופרוסות לימון לפי הצורך. מכסים ומקררים כל עוגה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
פרוסת לייםפרוסת ליים