עוגת גבינה בטעם לימון
והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 398 קלוריות. אם יש לכם קליפת ליים, גבינת שמנת, סיד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ.
הוראות
מחממים תנור ל 232°. הפוך את קרום העוגה לפי הוראות על תיבת עבור קרום אחד
קליפה אפויה. מגניב לחלוטין על מתלה קירור, על 15 דקות.
ב 1-סיר ליטר, מפזרים ג ' לטין על מיץ ליים.
בואו לעמוד 5 דקות כדי לרכך. באמצעות מקציף חוט, להכות בסוכר וביצים.
תערובת חום לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום; להרתיח בעדינות 3 דקות, ערבוב כל הזמן.
בקערה בינונית, מקציפים גבינת שמנת וחמאה.
יוצקים תערובת מיץ ליים חם; לנצח עד חלקה מעורבב היטב. מקררים כ 45 דקות או עד קריר, ערבוב מדי פעם.
בקערה בינונית, להכות 1 כוס שמנת עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים בתערובת מיץ ליים מקורר וקליפת ליים מגוררת. כפית לתוך קליפת עוגה מקוררת. מקררים עד חברה, על 2 שעות.
מקשטים עם קצפת ופרוסות לימון לפי הצורך. מכסים ומקררים כל עוגה שנותרה.