קושיקשה
מוכן ב22 דק.
מנות8
ציון בריאות28
מגזין

Portobellos בגריל מלא אורז בר-Pilaf שקדים Piquillo פלפל ויניגרט

Portobellos בגריל מלא אורז בר-Pilaf שקדים Piquillo פלפל ויניגרט
Portobellos בגריל מלא אורז בר-Pilaf שקדים Piquillo פלפל ויניגרט דורש בערך 22 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 526 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שקדים, בצל, אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום העצמאות. וזה טוב. נסו Portobellos בגריל מלא אורז בר-Pilaf שקדים Piquillo פלפל ויניגרט, אורז בר Pilaf עם כרוב ניצנים ויניגרט מרווה, ו זיתים ירוקים מלאים פלפל פיקילו ואנשובי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
גריל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
מברשת שני הצדדים של פטריות עם שמן מתבלים עם מלח ופלפל. כובעי גריל עד חום זהוב משני הצדדים ורק מבושל דרך, 10 עד 12 דקות. ממלאים את הכובעים עם אורז בר pilaf, לטפטף את ויניגרט piquillo ומפזרים צמרות עם שקדים קלויים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ויניגרטויניגרט
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
פלפל פיקילופלפל פיקילו
( 23)( 23)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
מניחים אורז בר במסננת ולשטוף היטב עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
שלב 3 כוסות של המניה ואת המים בסיר גדול עם כף מלח ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מוסיפים את האורז ומבשלים עד הגרגרים פתוחים והם רכים מאוד, 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
7
לנקז היטב.
8
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
10
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
11
מוסיף את היין ומבשל עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
12
מוסיפים את אורז בר מבושל, טימין, רוזמרין ונותר 1/2 כוס של מלאי ועונה עם מלח ופלפל ומבשלים עד מחומם דרך טעמים לשלב, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר מבושלאורז בר מבושל
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צווארי עוףצווארי עוף
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
13
הסר מהחום וקפל את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
14
מערבבים פלפלים, בצל, שום, חומץ, דבש, חרדל, מלח ופלפל בבלנדר ומערבבים עד לקבלת חלקה. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את השמן להתמזג עד emulsified.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות

מרכיבים

796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשקדים פרוסים, קלוייםשקדים פרוסים, קלויים8ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקציר עוף, בתוספת 1/2 כוסציר עוף, בתוספת 1/2 כוס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים2(יכול להיות או להרחיק)קצוצים דק עלי רוזמרין טרייםקצוצים דק עלי רוזמרין טריים2(יכול להיות או להרחיק)קצוץ דק עלי טימין טרייםקצוץ דק עלי טימין טריים2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים2(חוֹרֶף)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)8ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זיתשמן זית1בצל ספרדי, קצוץ דקבצל ספרדי, קצוץ דק5פלפל פיקילו, קצוץפלפל פיקילו, קצוץ81 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרכובעי פורטובלוכובעי פורטובלו1smallsבצל אדום, קצוץ גסבצל אדום, קצוץ גס8ציפורןשום קלוי, קלופיםשום קלוי, קלופים8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפלמלח ופלפל8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ שרי מיושןחומץ שרי מיושן4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב