עוגת גבינה בסגנון ג'וניור
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 292 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. אם 93 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגת גבינה בסגנון של ג'וניור יכול להיות סופר צמחוני מתכון לנסות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם חמאה, קורנפלור, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת גבינה עם בראוניז ג'וניור., עוגת גבינה ניו-יורקית נטולת סוכר של ג'וניור, ו שכבת עוגת ספוג דקה לעוגת הגבינה של ג'וניור (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 F בנדיבות חמאה 9 אינץ ' springform pan.In קערת ערבוב, לשלב פירורים, סוכר וחמאה. לחץ לתחתית מחבת.הגדר מחבת על גיליון גדול של רדיד חובה כבד. להביא לסכל ולמעלה ומסביב לצד של המחבת ולחץ עליו בחוזקה לתוך הצדדים כדי להפוך מים תחתית הוכחה. לעשות את זה (לפחות) פעמיים.
אופים קרום על המדף המרכזי במשך 8-10 דקות.
מניחים 8 אונקיה אחת חבילת גבינת שמנת, 1/3 כוס הסוכר, ואת קורנפלור בקערה גדולה. לנצח עם מיקסר חשמלי על נמוך עד שמנת, על 3 דקה, ואז לנצח את הנותרים 3 חבילות של גבינת שמנת מרוכך.הגבר את מהירות המיקסר לגבוה והכה בסוכר, ואז הכה את הוניל, תמצית לימון (אם משתמשים) ושמנת כבדה. מערבבים את הביצים, אחד בכל פעם, ערבוב רק עד מעורבב לחלוטין. חבטות יתר של הביצים תורמות לפיצוח, אז אל תכניס יותר מדי אוויר לבלילה בשלב זה.כפית את מילוי הגבינה על גבי שכבת פירורים. הגדר את המחבת עטופה בנייר כסף במחבת רדודה גדולה ולהוסיף מים חמים, כך שהמים מגיעים על 1 אינץ ' את הצדדים של מחבת springform.
אופים את עוגת הגבינה עד שהמרכז בקושי מתנועע כשאתה מנער את המחבת - 55 דקות עד שעה.לקרר את העוגה על מתלה תיל במשך 1-2 שעות, ואז לקרר עד שהוא קר לחלוטין-לפחות 4 שעות או לילה.
הסר את הצדדים של מחבת springform לשרת מלמטה פאן או להעביר מגש.
מגישים עם ציפוי פירות אם תרצה.