עוגת גבינה ופטל
עוגת גבינה פטל יכולה להיות בדיוק המתכון הצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. לקינוח הזה יש 394 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -27 גרם שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. תמורת $1.31 למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו חמאה, פטל, תמצית וניל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 15% . הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: עוגת גבינה פטל , עוגת גבינה פטל ועוגת גבינה פטל .
הוראות
לקבלת קרום, מערבבים קמח, סוכר וחצי מקליפת הלימון.
חותכים פנימה חמאה עד לקבלת תערובת פירורית. מערבבים פנימה חלמון וחצי מכמות הווניל. טפחו שליש מהבצק על החלק התחתון של 9-in. תבנית קפיצית כשהצד מוסר.
אופים ב-400 מעלות למשך 7 דקות או עד להזהבה; מגניב. חבר את הצד של המחבת לתחתית; טפחו את יתרת הבצק על צד התבנית לגובה של 1-3/4 אינץ'. מניחים בצד.
למילוי מקציפים את גבינת השמנת, הסוכר והקמח לתערובת אחידה. מקציפים חלב ומלח.
מוסיפים ביצים וחלמון, מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד. מערבבים פנימה את קליפת הלימון הנותרת.
אופים ב-375 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שהמרכז כמעט מתייצב. מצננים על רשת במשך 10 דקות. הפעל בזהירות סכין סביב קצה המחבת כדי להשתחרר; מצננים שעה אחת יותר. מקררים למשך הלילה.
שלבו את מרכיבי הרוטב בסיר; מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שמסמיך ומבעבע. מבשלים ומערבבים עוד דקה אחת.
מסירים מהאש; מסננים כדי להסיר זרעים. מגניב. רגע לפני ההגשה, מעל עוגת גבינה עם פטל ורוטב.
יין מומלץ: קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, Sauternes
ריזלינג בציר מאוחר, למברוסקו דולצ'ה וסאוטרנס הם בחירה מצוינת לעוגת גבינה. יינות קינוח לבנים הם בחירה בטוחה לעוגת גבינה (ללא שוקולד), אבל למברוסקו מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תותים קלאסית. Bollinger Brut Special Cuvee עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
![בולינגר ברוט ספיישל קיווי]()
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
צבע זהוב, ייחודי לזני ענבים שחורים. בועות עדינות מאוד. באף יש לו מורכבות ארומטית יפה, פרי בשל וניחוחות מתובלים, עם רמזים לתפוחים קלויים, לפתן תפוחים ואפרסקים. בחיך, יש שילוב עדין של מבנה, אורך וחיות. הבועות הן כמו קטיפה. טעמים של אגסים, בריוש וניחוחות חריפים, תווים של אגוזי מלך טריים. שילוב עם כל הדגים, במיוחד סושי וסשימי, רכיכות כמו שרימפס, סרטנים, סרטנים ולובסטר בגריל, עופות ובשר לבן, קשיו, פרמזן או פרושוטו.