קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה חמאת בוטנים שוקולד

עוגת גבינה חמאת בוטנים שוקולד
מתכון זה מכין 12 מנות עם 513 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר, שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 31%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו עוגת גבינה כוס חמאת בוטנים שוקולד, עוגת גבינה שוקולד-חמאת בוטנים, ו עוגת גבינה חמאת בוטנים שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
במיקרוגל ממיסים חמאה ושוקולד לא ממותק; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. הניחו בצד. בקערה גדולה מקציפים סוכר חום וביצים עד שהם בהירים ותפוחים, כ -4 דקות. מקציפים בתערובת שוקולד וניל.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
שלב קמח ואבקת אפייה; מוסיפים בהדרגה לבלילה ומערבבים היטב. מערבבים שוקולד קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
3
מורחים 1 כוס לתוך 9-ב משומן. תבנית קפיצית. מכסים ומקררים את הבלילה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
4
מניחים מחבת על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
אופים בחום של 350 מעלות למשך 17-19 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת למשך 5 דקות; מכניסים למקפיא למשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
למילוי, בקערה גדולה מקציפים את חמאת הבוטנים, גבינת השמנת והסוכר החום לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מוסיפים ביצים ושמנת חמוצה; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
(קיבלר)(קיבלר)
8
מורחים את בלילת הבראוניז שנותרה בערך 1-1 / 2 אינץ'. גבוהה סביב הצדדים של פאן, איטום כדי אפוי קרום.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
יוצקים מילוי למרכז.
10
אופים בחום של 350 מעלות למשך 45 דקות או עד שהמרכז כמעט מוגדר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
לציפוי, שלבו שמנת חמוצה וסוכר; מורחים על מילוי עד 3/4 אינץ'. של קצוות. מחזירים עוגת גבינה לתנור; מכבים את התנור ומניחים לעמוד למשך 5 דקות. מצננים על רשת למשך 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב מחבת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה יותר. מקררים לילה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מזלפים שוקולד מומס. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב