מתכון זה מכין 12 מנות עם 513 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר, שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 31%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו עוגת גבינה כוס חמאת בוטנים שוקולד, עוגת גבינה שוקולד-חמאת בוטנים, ו עוגת גבינה חמאת בוטנים שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
במיקרוגל ממיסים חמאה ושוקולד לא ממותק; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. הניחו בצד. בקערה גדולה מקציפים סוכר חום וביצים עד שהם בהירים ותפוחים, כ -4 דקות. מקציפים בתערובת שוקולד וניל.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
דיאט קרם סודה
זילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
שלב קמח ואבקת אפייה; מוסיפים בהדרגה לבלילה ומערבבים היטב. מערבבים שוקולד קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
זילוף בצורת לב
לוראן מטבח מקצועי®
3
מורחים 1 כוס לתוך 9-ב משומן. תבנית קפיצית. מכסים ומקררים את הבלילה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
4
מניחים מחבת על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
אופים בחום של 350 מעלות למשך 17-19 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת למשך 5 דקות; מכניסים למקפיא למשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
למילוי, בקערה גדולה מקציפים את חמאת הבוטנים, גבינת השמנת והסוכר החום לתערובת אחידה.
מוסיפים ביצים ושמנת חמוצה; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
(קיבלר)
8
מורחים את בלילת הבראוניז שנותרה בערך 1-1 / 2 אינץ'. גבוהה סביב הצדדים של פאן, איטום כדי אפוי קרום.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
יוצקים מילוי למרכז.
10
אופים בחום של 350 מעלות למשך 45 דקות או עד שהמרכז כמעט מוגדר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
לציפוי, שלבו שמנת חמוצה וסוכר; מורחים על מילוי עד 3/4 אינץ'. של קצוות. מחזירים עוגת גבינה לתנור; מכבים את התנור ומניחים לעמוד למשך 5 דקות. מצננים על רשת למשך 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב מחבת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה יותר. מקררים לילה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך