קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

עוגת גבינה חמאת בוטנים שוקולד

עוגת גבינה חמאת בוטנים שוקולד
עוגת גבינה חמאת בוטנים שוקולד דורשת בערך 1 שעה ו 45 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 12 מנות עם 739 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם שוקולד צ'יפס מריר, ביצים, שוקולד צ' יפס חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 12 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 39%. מתכונים דומים: עוגת גבינה שוקולד חמאת בוטנים, עוגת גבינה חמאת בוטנים שוקולד, ו עוגת גבינה חמאת בוטנים שוקולד.

הוראות

1
הערה של קוק: כל החומרים צריכים להיות בטמפרטורת החדר לפני שתתחיל.
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס. מעבדים את הקרקרים, הבוטנים, השוקולד צ ' יפס המריר והחמאה במעבד מזון. ברגע שהוא מתאחד בגוש, הופכים אותו לתבנית קפיצית ולוחצים לתחתית ולמעלה הדפנות ליצירת הקרום הפריך. הכניסו אותו למקרר בזמן שאתם מכינים את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס מריר-מתוקשוקולד צ ' יפס מריר-מתוק
לכריכהלכריכה
שום מולבןשום מולבן
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מוסיפים את כל מרכיבי המילוי למעבד מזון ודופקים עד שהוא הופך לתערובת חלקה.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
יוצקים ומגרדים את המילוי לתוך הקרום ואופים במשך שעה 1, בודקים לאחר 45 דקות. החלק העליון, רק, צריך להרגיש מוגדר ויבש.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מוציאים את עוגות הגבינה מהתנור ומניחים בצד בזמן שמכינים את הציפוי. מחממים את השמנת החמוצה ושוקולד החלב עם הסוכר החום בסיר קטן על אש נמוכה. מקציפים בעדינות כדי למזג את השוקולד כשהוא נמס, ואז מורידים את התבנית מהאש.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
כף ופזר את הציפוי בעדינות רבה על גבי עוגת הגבינה, היזהר כמוך כדי לא לשבור את פני השטח. (לא שמשהו רע יקרה; פשוט יהיה לך שוקולד שיש את העוגה קצת.) החזירו אותו לתנור למשך 10 דקות אחרונות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מוציאים את העוגה מהתנור ומצננים. פורסים ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
הפוך את הגבינה עד 2 ימים קדימה. מצננים ומצננים לפי ההוראות. אין לכסות עד קר לחלוטין, ולאחר מכן לכסות עם צלחת או לעטוף פלסטיק, ולוודא כי הכיסוי אינו נוגע פני השטח. פורקים ומגישים לפי ההוראות במתכון. זה יישמר במקרר עד 4 ימים בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
עוגת הגבינה יכולה להיות קפואה במשך חודש 1. וודא שהוא צונן היטב ואז עטוף, עדיין בתבנית שלו, בשכבה כפולה של ניילון ושכבת נייר אלומיניום. להפשיר לילה במקרר ולאכול בתוך 2 ימים. כמות קטנה של עיבוי עשויה להופיע על פני עוגת הגבינה לאחר ההפשרה, אך היא עדיין בסדר לאכול.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי