קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

עוגת גבינה חמאת בוטנים שוקולד

עוגת גבינה חמאת בוטנים שוקולד
עוגת גבינה חמאת בוטנים שוקולד דורשת בערך 1 שעה ו 45 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 12 מנות עם 739 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם שוקולד צ'יפס מריר, ביצים, שוקולד צ' יפס חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 12 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 39%. מתכונים דומים: עוגת גבינה שוקולד חמאת בוטנים, עוגת גבינה חמאת בוטנים שוקולד, ו עוגת גבינה חמאת בוטנים שוקולד.

הוראות

1
הערה של קוק: כל החומרים צריכים להיות בטמפרטורת החדר לפני שתתחיל.
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס. מעבדים את הקרקרים, הבוטנים, השוקולד צ ' יפס המריר והחמאה במעבד מזון. ברגע שהוא מתאחד בגוש, הופכים אותו לתבנית קפיצית ולוחצים לתחתית ולמעלה הדפנות ליצירת הקרום הפריך. הכניסו אותו למקרר בזמן שאתם מכינים את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס מריר-מתוקשוקולד צ ' יפס מריר-מתוק
לכריכהלכריכה
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מוסיפים את כל מרכיבי המילוי למעבד מזון ודופקים עד שהוא הופך לתערובת חלקה.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
יוצקים ומגרדים את המילוי לתוך הקרום ואופים במשך שעה 1, בודקים לאחר 45 דקות. החלק העליון, רק, צריך להרגיש מוגדר ויבש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מוציאים את עוגות הגבינה מהתנור ומניחים בצד בזמן שמכינים את הציפוי. מחממים את השמנת החמוצה ושוקולד החלב עם הסוכר החום בסיר קטן על אש נמוכה. מקציפים בעדינות כדי למזג את השוקולד כשהוא נמס, ואז מורידים את התבנית מהאש.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
כָּתֵףכָּתֵף
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
כף ופזר את הציפוי בעדינות רבה על גבי עוגת הגבינה, היזהר כמוך כדי לא לשבור את פני השטח. (לא שמשהו רע יקרה; פשוט יהיה לך שוקולד שיש את העוגה קצת.) החזירו אותו לתנור למשך 10 דקות אחרונות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מוציאים את העוגה מהתנור ומצננים. פורסים ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
הפוך את הגבינה עד 2 ימים קדימה. מצננים ומצננים לפי ההוראות. אין לכסות עד קר לחלוטין, ולאחר מכן לכסות עם צלחת או לעטוף פלסטיק, ולוודא כי הכיסוי אינו נוגע פני השטח. פורקים ומגישים לפי ההוראות במתכון. זה יישמר במקרר עד 4 ימים בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
עוגת הגבינה יכולה להיות קפואה במשך חודש 1. וודא שהוא צונן היטב ואז עטוף, עדיין בתבנית שלו, בשכבה כפולה של ניילון ושכבת נייר אלומיניום. להפשיר לילה במקרר ולאכול בתוך 2 ימים. כמות קטנה של עיבוי עשויה להופיע על פני עוגת הגבינה לאחר ההפשרה, אך היא עדיין בסדר לאכול.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף