עוף צלוי עם גבינה מותכת ורוטב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 688 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לך גרידת לימון, קמח, אורגנו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו סנדוויץ ' צלי קדירה חנוק ברוטב עם גבינה שוויצרית מומסת, תפוחי אדמה קלויים ופטריות עם גבינת טלג'יו מומסת, ו עוף צלוי בעשב עם עגבניות מומסות (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור חמאה מורכבת: לקערה קטנה, מוסיפים את אורגנו, טימין, גרידת לימון, חמאה וקצת מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כסף ללא נעליים
פחיות) מרק עוף דל נתרן
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
עבור העוף הצלוי: בנדיבות לשפשף את החלק החיצוני של העוף עם חצי חמאה המתחם, ואז למלא את החלל עם חצי אורגנו, טימין, לימון ובצל.
מרכיבים שתצטרך
חמאה בטעמים
עוף צלוי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פחיות) מרק עוף דל נתרן
20 פרוסות זוקיני דקות
קליפות מלימון
2 כוסות שיני שום
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4
מניחים את הבצלים הנותרים ואת הגזר וסלרי בתחתית מחבת צלייה. השתמש בשאר החמאה מתחם מתחת לעור של חזה עוף ורגליים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
חמאה בטעמים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
מפזרים את המלח והפלפל על כל העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
מניחים את העוף על גבי הירקות במחבת. מכסים בנייר כסף וצלי במשך 20 דקות. לאחר מכן להסיר את רדיד צלוי עד הטמפרטורה הפנימית בחלק העבה ביותר של הירך רושם 165 מעלות F על מדחום קריאה מיידית, 40 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הסר את מחבת הקלייה מהתנור והנח על הכיריים.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
להעביר את העוף למגש, ולאפשר לנוח במשך 15 דקות. לאחר מנוחה, להסיר את המילוי ולהשליך. לגרוס את העוף, זה צריך להניב כ 4 כוסות של עוף מגורר.
מרכיבים שתצטרך
גרוס עוף
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
9
לרוטב המחבת: במחבת הצלייה מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים את הקמח ומערבבים לשלב עם מיצי הקלייה. Deglaze עם המניה ויין לבן. השתמש בכפית עץ כדי לגרד את כל החלקים החומים בתחתית. מבשלים מעל חום בינוני. לאחר רוטב המחבת מפחית בחצי, להסיר מהחום. סיימי לתבל במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
לוראן מטבח מקצועי®
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
10
מוסיפים את קוביות החמאה הקרות לרוטב ומערבלים עד מומסים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
11
להעלות את טמפרטורת התנור ל 425 מעלות F. למלא את הקרפים, אחד בכל פעם עם 2 כפות כל אחד עוף גבינת מונטריי ג ' ק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטריי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קרפים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
מגלגלים קצה אחד של קרפ על המילוי ואז תוחבים את הצדדים וממשיכים להתהפך כך שזה בצד התפר למטה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
13
מניחים 5 עד 6 קרפים בתבנית אפייה 8 על 8 אינץ ' עם צד התפר פונה כלפי מטה ומכסים עם יותר גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
קרפים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
14
מניחים בתנור כדי להמיס את הגבינה, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
מוציאים מהתנור, מעבירים לצלחת ומצקים את רוטב המחבת מעל.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
מצקת
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
16
לטאטא את הקמח, חלב, חמאה מומסת, מלח וביצים יחד, לוודא להסיר גושים. אפשר לנוח לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
17
מניחים nonstick 8 אינץ ' או מחבת קרפ מעל חום בינוני גבוה מברשת קלות עם החמאה השמורה. כף 3 כפות של הבלילה לתוך המחבת,מוטה פרווה שווה. מבשלים עד חום זהוב להעיף, 25 עד 35 שניות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
18
מעבירים לצלחת, מכסים באופן רופף עם מגבת מטבח ולשמור על חם.