עוגת גבינה כתומה ושוקולד אישית
מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 166 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, ביצה, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו עוגות גבינה בודדות עם רוטב תפוזים-חמוציות, עוגות גבינה בודדות, ו עוגות גבינה בודדות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: מיני מאפין פח
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מערבבים את ופלי השוקולד המרוסקים ואת החמאה המומסת.
מניחים כפית ארוזה היטב של תערובת וופל לתוך כל כוס מיני מאפין ולחץ בחוזקה.
במעבד מזון לשלב את גבינת ריקוטה, גבינת שמנת, 1/4 כוס הסוכר, חצי גרידת התפוז, והביצה. להתמזג עד חלקה. משמנים קלות את הצדדים של פח מאפין מיני עם חמאה. ממלאים את הכוסות עם כ 1 1/2 כפות של תערובת עוגת הגבינה.
מניחים את פח מאפין מיני בתבנית אפייה ושופכים מספיק מים חמים בתבנית האפייה לבוא באמצע הדרך את הצדדים של פח מאפין מיני.
להעביר את מיני מאפין פח מתלה חוט ולתת מגניב במשך 30 דקות. להכניס למקרר במשך 15 דקות. השתמש בסכין קטנה כדי לפתוח בעדינות את עוגות הגבינה מהכוסות.
ממש לפני ההגשה, לשלב את גרידת התפוז הנותרת עם 2 כפות הנותרים של סוכר. למעלה כל עוגת גבינה בודדת עם כ 1/4 כפית של תערובת גרידת תפוזים ומגישים.