זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, חומץ בלסמי, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכונים דומים: עוף בזיליקום שום עם סלט קפרזה, עוף בגריל עם אוכמניות-סלסה בזיליקום, ו עוף בגריל עם אוכמניות-סלסה בזיליקום.
הוראות
1
גריל חום גבוה (450 עד 55
2
עם אזור פחם עזב ברור או מבער גז כבוי כדי להפוך אזור חום עקיף. הפוך לשפשף עבור עוף: בזיליקום דופק, שום, שמן, מלח, ופלפל במעבד מזון עד קצוצה בערך. שפשף את התערובת על כל העוף.
מרכיבים שתצטרך
3
הפוך סלסה: מערבבים יחד עגבניות, מוצרלה, בזיליקום, שמן, חומץ, שום, מלח ופלפל בקערה בינונית לשלב; בואו לעמוד לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
צד עור עוף גריל למטה על חום ישיר עד השחמה, 5 עד 7 דקות. הזז חתיכות לאזור חום עקיף, מתהפך, וגריל עד מבושל דרך, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
להעביר עוף למגש, אוהל עם נייר כסף, ולתת לנוח 5 דקות. עגבניות כפית, גבינה, בזיליקום, וחצי נוזל סלסה על עוף; לשמור את הנוזלים הנותרים עבור רוטב סלט אם אתה רוצה.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alexana Revana הכרם פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.