עוגת גבינה כתומה עם דבש
זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-20 דקות. נסו עוגת גבינה יוגורט עם קרום לחם קצר כתום ודבש Chambord, עוגת גבינה כתומה עם זיגוג כתום-מנדרינה, ו פרוסות תפוז עם דבש ומי פריחת תפוזים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 163° אם משתמשים במחבת קפיץ 9 אינץ 'כסף (או ל300 אם משתמשים במחבת קפיץ 9 אינץ' כהה nonstick).
מערבבים פירורי קרקר, אגוזי מלך, חמאה, קינמון ואת 2 כף. סוכר; לחץ בחוזקה על תחתית המחבת.
מקציפים גבינת שמנת, 1/2 כוס סוכר, 1/4 כוס הדבש, הקמח והוניל בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, ערבוב על מהירות נמוכה לאחר כל תוספת רק עד מעורבב. מערבבים בגוון כתום; יוצקים מעל הקרום.
אופים 1 שעה עד 1 שעה 5 דקות. או עד שהמרכז כמעט מוכן. הפעל סכין או מרית מתכת סביב שפת המחבת כדי לשחרר את העוגה; מגניב לפני הסרת שפת המחבת. מקררים 4 שעות או לילה.
טפטוף עם הנותרים 1/4 כוס דבש רק לפני ההגשה. חנות שאריות עוגת גבינה במקרר.