עוגת גבינה ליים ללא אפייה
עוגת גבינה ליים ללא אפייה דורשת סביב 30 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 420 קלוריות. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. 11 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לך סוכר, שמנת מתוקה כבדה, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו אין עוגת גבינה ליים מפתח לאפות בצנצנת, עוגת גבינה ליים ללא אפייה, ו אין עוגת גבינה ליים מפתח לאפות בצנצנת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו את פירורי קרקר הגרהם, הסוכר והחמאה. לחץ על החלק התחתון ו -2 אינץ'. עד הצדדים של 9-ב משומן. תבנית קפיצית. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות.
בסיר קטן, מפזרים ג ' לטין מעל מיץ ליים ומים קרים; לתת לעמוד במשך 1 דקה. מערבבים פנימה את הסוכר, הביצים וקליפת הליים. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהתערובת מגיעה ל -160*.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וחמאה עד שהיא תפוחה. מקציפים בהדרגה תערובת ג ' לטין. מכסים ומכניסים למקרר למשך 45 דקות או עד להתייצבות חלקית, תוך ערבוב מדי פעם.
בקערה קטנה מקציפים שמנת עד שנוצרות פסגות נוקשות; מקפלים לתערובת סיד. כפית לתוך קרום. מכסים ומכניסים למקרר למשך 3-4 שעות או עד להתייצבות. ממש לפני ההגשה, להסיר את הצדדים של המחבת. מקררים שאריות.