עוגת גבינה לימונדה פרפיטים
, המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו מים, תמצית ונילן, סירופ גרנדין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 13%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו עוגת גבינה פרפיטים, עוגת גבינה אגוזי לוז, ו עוגת אפרסק עוגת גבינה פרפיטים (מתכונים דומים).
הוראות
חלקו פצפוצי גרהם בין שש מנות קינוח. בסיר קטן, לשלב את השמנת, 1 כוס סוכר 1 כף מיץ לימון.
מפזרים 1 מעטפה של ג ' לטין על תערובת שמנת; לתת לעמוד במשך 1 דקה או עד להתרכך.
מחממים על אש נמוכה, תוך ערבוב עד ג ' לטין וסוכר נמסים לחלוטין.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת עד לקבלת תערובת חלקה. מקציפים בתערובת ג ' לטין. מערבבים פנימה 1 כפית קליפת לימון ווניל.
יוצקים לכוסות מעל פצפוצי גרהם, בערך 1/2 כוס בכל אחד. מכסים ומכניסים למקרר עד ליציבות.
בסיר קטן שלבו את המים, הגרנדין, המלח ושאר הסוכר ומיץ הלימון.
מפזרים הנותרים ג ' לטין מעל תערובת מים; לתת לעמוד במשך 1 דקה.
מחממים על אש נמוכה, תוך ערבוב עד ג ' לטין וסוכר נמסים לחלוטין.
יוצקים 2 כפות תערובת לכל כוס פרפה. מכסים ומכניסים למקרר עד ליציבות.
מקררים את תערובת הגרנדין שנותרה עד לסירופי, כ-30 דקות. בעזרת מערבל ידני מקציפים עד לקבלת קצף. מחלקים בין משקפיים. מכסים ומכניסים למקרר עד ליציבות.
מקשטים בקליפת הלימון שנותרה.