מתכון זה מכין 16 מנות עם 528 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם ג'לטין, גבינת שמנת, צ' יפס אפייה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת פטל מוס שוקולד לבן, מוס פטל שוקולד לבן, ו מוס פטל שוקולד לבן.
הוראות
1
מניחים 10 אינץ ' משומן. תבנית קפיצית בעובי כפול של נייר כסף כבד (בערך 18 אינץ'. כיכר). מאובטח לעטוף רדיד סביב מחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספת
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
2
בקערה קטנה שלבו את פירורי הקרקר, החמאה והסוכר. לחץ על תחתית התבנית המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
במיקרוגל, להמיס 1 כוס צ ' יפס לבן; מערבבים עד חלקה. מניחים בצד להתקרר. בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וסוכר לתערובת אחידה. מקציפים פנימה את השמנת החמוצה, הקמח והווניל. מקציפים צ ' יפס מומס.
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מוסיפים ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד. מקפלים פנימה את השבבים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומם
שמן לטיגון, רצוי קנולה
5
יוצקים לתוך קרום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
6
מניחים תבנית קפיצית בתבנית אפייה גדולה; הוסף 1 אינץ'. של מים חמים למחבת גדולה יותר.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספת
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
אופים בחום של 325 מעלות למשך 50-60 דקות או עד שהמרכז פשוט מוגדר והחלק העליון נראה משעמם.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
הסר את תבנית הקפיץ מאמבט המים. מצננים על רשת למשך 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה יותר.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספת
כתום M&m מעט אפייה
מסטיק פירות עם פסים כתומים
9
בינתיים, בקערה קטנה, מפזרים ג ' לטין על מים קרים ומיץ לימון; לתת לעמוד במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומן
רוטס סוכריות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
10
מניחים פטל במעבד מזון. מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה. זן; להשליך זרעים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
11
בסיר כבד קטן מחממים סוכר ו 1/2 כוס מחית פטל עד שנוצרות בועות סביב דפנות התבנית.
מרכיבים שתצטרך
מחית פטל
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מקציפים כמות קטנה של תערובת חמה לתערובת הביצים. להחזיר את כל המחבת, לטאטא כל הזמן. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהתערובת מגיעה ל -160.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מסירים מהאש.
14
להקציף כמות קטנה של נוזל חם לתערובת ג 'לטין; מערבבים עד להמסה מלאה של הג' לטין. מערבבים ליקר ושאר תערובת הפטל החמה. מערבבים פנימה את מחית הפטל שנותרה. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות. מקפלים פנימה קצפת.
מרכיבים שתצטרך
מחית פטל
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
רוטס סוכריות
(מקרטון)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן