מתכון זה מכין 16 מנות עם 528 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם ג'לטין, גבינת שמנת, צ' יפס אפייה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת פטל מוס שוקולד לבן, מוס פטל שוקולד לבן, ו מוס פטל שוקולד לבן.
הוראות
1
מניחים 10 אינץ ' משומן. תבנית קפיצית בעובי כפול של נייר כסף כבד (בערך 18 אינץ'. כיכר). מאובטח לעטוף רדיד סביב מחבת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
2
בקערה קטנה שלבו את פירורי הקרקר, החמאה והסוכר. לחץ על תחתית התבנית המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
במיקרוגל, להמיס 1 כוס צ ' יפס לבן; מערבבים עד חלקה. מניחים בצד להתקרר. בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וסוכר לתערובת אחידה. מקציפים פנימה את השמנת החמוצה, הקמח והווניל. מקציפים צ ' יפס מומס.
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד. מקפלים פנימה את השבבים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
יוצקים לתוך קרום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
6
מניחים תבנית קפיצית בתבנית אפייה גדולה; הוסף 1 אינץ'. של מים חמים למחבת גדולה יותר.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
7
אופים בחום של 325 מעלות למשך 50-60 דקות או עד שהמרכז פשוט מוגדר והחלק העליון נראה משעמם.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הסר את תבנית הקפיץ מאמבט המים. מצננים על רשת למשך 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה יותר.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
כתום M&m מעט אפייה
רול פירות צהוב אחד
9
בינתיים, בקערה קטנה, מפזרים ג ' לטין על מים קרים ומיץ לימון; לתת לעמוד במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
רוטס סוכריות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מניחים פטל במעבד מזון. מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה. זן; להשליך זרעים.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
11
בסיר כבד קטן מחממים סוכר ו 1/2 כוס מחית פטל עד שנוצרות בועות סביב דפנות התבנית.
מרכיבים שתצטרך
מחית פטל
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
12
מקציפים כמות קטנה של תערובת חמה לתערובת הביצים. להחזיר את כל המחבת, לטאטא כל הזמן. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהתערובת מגיעה ל -160.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
13
מסירים מהאש.
14
להקציף כמות קטנה של נוזל חם לתערובת ג 'לטין; מערבבים עד להמסה מלאה של הג' לטין. מערבבים ליקר ושאר תערובת הפטל החמה. מערבבים פנימה את מחית הפטל שנותרה. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות. מקפלים פנימה קצפת.
מרכיבים שתצטרך
מחית פטל
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
עם 50 קלוריות
רוטס סוכריות
(מקרטון)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
15
מורחים על עוגת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים
16
מקררים לילה.
17
הסר את דפנות התבנית.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה