עוגת גבינה מטוגנת בשמן עמוק
, המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 1044 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 62 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מ Foodnetwork יש 14 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, עטיפות של ספרינג רול מזרחי, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה מטוגנת בשמן עמוק, עוגת גבינה תות עמוקה, ו עוגת גבינה עם שוקולד מריר.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בקערה בינונית, לשלב פירורי קרקר, סוכר, וחמאה מומסת. לחץ בחוזקה על החלק התחתון ו 1 אינץ 'כלפי מעלה הצדדים של 9 אינץ' תבנית האביב.
בקערה גדולה, לשלב גבינת שמנת וסוכר. הכה עם מיקסר חשמלי עד פלאפי. הכה בביצים, 1 בכל פעם, מכה היטב לאחר כל תוספת. מערבבים בשוקולד מותך.
בזהירות לשפוך הבלילה לתוך הקרום מוכן.
בואו מגניב לחלוטין על מתלה חוט. צ ' יל 8 שעות לפני ההגשה להגדיר.
חתוך את עוגת הגבינה לחתיכות אחידות בגודל 3 על 1 אינץ'.
חום שמן בטיגון עמוק ל 365 מעלות F.
לחות קלות כל עטיפת גליל האביב עם לשטוף את הביצה. כתם את עודף ביצה לשטוף עם מגבות נייר.
מניחים כל פיסת עוגת גבינה באמצע עטיפה.
מפזרים שוקולד קצוץ. מקפלים העליון של עטיפה למטה על עוגת הגבינה, ושני הצדדים לכיוון האמצע.
מגלגלים כל פיסת עוגת גבינה לכיוונכם עד שהיא מגולגלת לחלוטין. ודא אגרול הוא ארוז היטב עם הקצוות שלה אטום.
בעדינות לשחרר "אגרול" לתוך השמן ומבשלים עד חום זהוב, בערך 2 דקות. באמצעות מלקחיים להסיר את "אגרול" חום זהוב מן השמן.
מניחים כל" אגרול " בקערה של אבקת סוכר מעיל היטב.
מניחים גלילי עוגת גבינה מטוגנים בשמן עמוק על מגבות נייר להתקרר מעט לפני ההגשה.
טפטוף עם רוטב שוקולד העליון עם קצפת.