קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

מהפך מרק האש בראון

מהפך מרק האש בראון
Makeover Hash Brown מרק דורש כ-6 שעות ו-15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 245 קלוריות, 9 גרם חלבון ו-13 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה מגיש 8 ומחירו 69 סנט למנה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה עובד היטב בתור מתאמנות במחיר סביר מאוד לסתיו. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לך רצועות בייקון הודו, שמן קנולן, בצל ירוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 45%, וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את תבשיל ה-Makeover Hash Brown, Hearty Hash Brown Soup and Hash Browns Makeover.

הוראות

1
במחבת קטנה מטגנים את הבצל בשמן עד לריכוך. ב-5-Qt. בישול איטי, משלבים את תפוחי האדמה, החלב, המרק והבצל.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6-7 שעות או עד לחימום. מעל כל מנה עם 2 כפות בייקון ו-1 כף גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-34 דולר.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 הוא מחווה ללידתה של פרנסיקורטה ב-1961 - השנה שבה ייצר ברלוצ'י את היין המבעבע הראשון בשיטה הקלאסית הזו. הנוצץ המהנה והתוסס הזה מציע פרי הדר וסיומת פריכה ונקייה. תערובת: 85% שרדונה, 15% פינו נירו*התווית ל-Franciacorta '61 Extra Brut נמצאת בתהליך של שינוי. ייתכן שתקבל אחת משתי התוויות הללו המופיעות למעלה. לא ניתן לבקש תוויות ספציפיות.