עוגת גבינה מלוחה
ניתן להכין את המתכון לעוגת גבינה מלוחה תוך כ-50 דקות . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -6 גרם חלבון , 11 גרם שומן , ובסך הכל 184 קלוריות . מתאים ל-24 ומחירו 83 סנט למנה מנות. גשו לסופר וקנו בזיליקום, שיני שום ופלפל תפוזים, ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 29% , המנה הזו גרועה למדי. מתכונים דומים: רדיקיו מלוחים ופרושוטו קרוסטיני בציפוי סאפה סירופית מתוקה ,עגבניות צלויות לאט מלוחות עם פילה אנשובי , ופלפל, גזר ואופמה עגבניות (דייסת סולת מלוחה) .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את גבינת השמנת, 1 כוס שמנת חמוצה ומרק; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה.
להוסיף תחליף ביצה; מקציפים על נמוך רק עד לאיחוד.
מוסיפים את גבינת הרומנו, בזיליקום, טימין, עמילן תירס, טרגון, שום ופלפל; מקציפים רק עד לתערובת אחידה.
יוצקים לתוך 9-in. תבנית קפיצית מצופה בספריי בישול.
מניחים תבנית על תבנית אפייה.
אופים ב-350 מעלות למשך 35-45 דקות או עד שהמרכז כמעט מתייצב. כבה את התנור; השאירו את עוגת הגבינה בתנור עם דלת פתוחה למשך 30 דקות.
מוציאים מהתנור. העבירו בזהירות סכין סביב קצה התבנית כדי להשתחרר. מצננים עוד שעה. מקררים למשך הלילה.
הסר את דפנות המחבת. ממש לפני ההגשה מורחים בשמנת חמוצה שנותרה.
מקשטים בפלפל קצוץ ועירית.
מגישים עם קרקרים או ירקות טריים.