עוגת גבינה מסקרפונה
עוגת גבינה מסקרפונה דורשת בערך 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 700 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 50 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, גרידה כתומה, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. וזה לא כל כך מרהיב. נסו עוגת גבינה מסקרפונה, עוגת גבינה מסקרפונה, ו עוגת גבינה מסקרפונה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס מחבת springform 9 אינץ ' או 2 (12 לספור) מיני מחבתות עוגת גבינה עם ספריי בישול nonstick. לעטוף את החלק החיצוני של המחבת עם רדיד אלומיניום.
הוסף את העוגיות בתיק גדול הניתן לאגירה. מכסים את התיק במגבת מטבח ולרסק עם מערוך עד העוגיות הם הקרקע גס. בקערה בינונית, מערבבים יחד את פירורי העוגיות עם החמאה המומסת. לחץ על התערובת לתוך החלק התחתון ו 1 אינץ ' את הצדדים של מחבת springform מוכן או מחבתות עוגת גבינה מיני. שים על מחבת ואופים במשך 5 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב לפני הוספת מילוי עוגת הגבינה.
להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F.
בקערה של מעבד מזון לשלב את הגבינות עם הסוכר עד לערבב עד מעורבב לחלוטין.
הוסף את הביצים, 1 בזמן, שילוב לחלוטין לאחר כל תוספת.
מוסיפים קמצוץ מלח, תמצית שקדים, וגלידת תפוזים ומתמזגים במשך 10 שניות.
יוצקים את המילוי למחבת מוכנה עם הקרום.
שים את מחבת מעיינות למחבת צלייה ויוצקים מספיק מים חמים לבוא 3/4 של הדרך במעלה הצדדים מחבת springform. אם באמצעות מאפה מחבת springform במשך 1 שעה, אם באמצעות מיני עוגות גבינה לאפות עד סט לחלוטין, על 25 עד 30 דקות. בזהירות להסיר את מחבת הקלייה מהתנור ולהעביר את מחבת springform מאמבט המים לדלפק ולתת להתקרר לחלוטין לפני הסרת העוגה מהמחבת. תחתוך ותגיש.