עוגת גבינה מעורבלת עם דובדבנים
עוגת גבינה מעורבבת עם דובדבנים דורשת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 636 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . גשו לסופר וקנו חמאה, ביצים, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגיות עוגת גבינה מעורבבות., עוגת גבינה מעורבבת עם פירות יער., ו עוגת גבינה מעורבבת פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F.
שלב פירורי עוגיות, סוכר וחמאה; לחץ בחוזקה על החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ'.
במיכל בלנדר, מילוי דובדבן מחית עד חלקה. בקערה, מקציפים גבינת שמנת עד רכות. בהדרגה להכות בחלב מרוכז ממותק עד חלקה.
מוסיפים ביצים, מיץ לימון ווניל; מערבבים היטב.
יוצקים חצי הבלילה למחבת; העליון עם מחית 1/2 כוס. חזור עם שכבה אחת יותר של הבלילה מחית. עם סכין, מערבולת מחית לתוך תערובת גבינת שמנת.
אופים 50 עד 55 דקות או עד שהמרכז מוגדר. מגניב. לְצַנֵן.
מגישים עם מחית הנותרים. אחסן שאריות מכוסות במקרר.