מרק עגבניות צלוי עם מולים ושומר
מרק עגבניות צלוי עם מולים ושומר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1464 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 6 . גשו לסופר וקנו נתחים גדולים, שמן זית, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו מולים מאודים עם שומר ועגבניות, מבשלים את הספר: 'סלמון צלוי עם שומר, פטרוזיליה ועגבנייה, ו מרק גזר ושומר צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
שים את חתיכות העגבניות עם כל המיצים שלהם, את הבצל הקצוץ, 2 שיני שום קצוצות, ואת הגבעולים שומר ואת רוב הכיפיות (לשמור את הנורה למרק וכמה שברי נוצות לקישוט) על קו קלף מעוטר אפייה.
רסס עם ½ כוס שמן זית מתבלים היטב עם מלח ופלפל. לזרוק כדי לקבל את כל הירקות מצופה בשמן. צולים את הירקות על 1 שעה ו 15 דקות עד חרוך מעט, סיבוב הסדין באמצע הבישול.
הסר מהתנור ולתת מגניב במקצת.לגרד את הירקות ואת כל מיצים שנצברו לתוך קערה של מעבד מזון. דופק 10 או 12 פעמים, מגרד את הצדדים פעם או פעמיים, עד רסק מחוספס מאוד נוצר. לדחוף את התערובת דרך מסננת רשת בסדר או תמי באמצעות כף עץ לתוך קערה נקייה. לעבוד בקבוצות, לזרוק את המוצקים כמו שאתה עובד. אתה צריך לקבל על 2 ½ עד 3 כוסות של רוטב חלק משיי, עבה מספיק כדי מעיל כף עץ.רבע הנורה שומר לאורכו ולאחר מכן להסיר את הליבה מכל סעיף. חותכים את החצייה שומר לרסיסים דקים. תניח בצד.באמצעות מרגמה ועלי לטחון את שיני השום הקצוצים הנותרים, פטרוזיליה, צ ' ילי אדום עם הזרעים שלה, וקמצוץ גדול של מלח לתוך להדביק מחוספס מאוד.
לחמם את רבע כוס שמן זית בתחתית סיר מרק גדול או תנור הולנדי.
מוסיפים את הדבק ומטגנים עד ריחני על 3 דקות.
מוסיפים את המים לסיר יחד עם פרוסות שומר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים עד שומר מתרכך במקצת, על 8 דקות.
מוסיפים את המולים הנקיים לסיר ומכסים אותו במכסה. לבשל עד הפגזים לפתוח, על 4 דקות.
הסר מהחום ולתת את המולים להתקרר בנוזל עד שהם יכולים להיות מטופלים בקלות. לאחר מגניב מספיק, להשליך כל מולים שלא לפתוח ולהסיר את השאר מן הפגזים שלהם. זרוק את הפגזים. מחלקים את המולים בין 6 קערות מרק רדודות.
מוסיף את רוטב העגבניות למרק בסיר המרק, להתאים תיבול. מביאים לרתיחה, ואז לשפוך קצת מרק חם על המולים בכל קערה.
מקשטים עם בריכות שומר קצוצות שמורות.