עוגת גבינה מערבולת שוקולד
מתכון זה משמש 12. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 151 קלוריות. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 11 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם סוכר, חלבון ביצה, גבינת שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 20%. ציון זה הוא רע למדי. נסו עוגת גבינה מערבולת שוקולד, עוגת גבינה מערבולת שוקולד, ו עוגת גבינה מערבולת שוקולד עבור מתכונים דומים.
הוראות
מרפדים מסננת בארבע שכבות של בד גבינה או מסנן קפה אחד; מניחים מעל קערה.
מקום גבינת קוטג ' מסננת; מכסים ומקררים במשך שעה 1.
מעיל התחתון ואת הצדדים של 9-ב. תבנית קפיצית עם תרסיס בישול; לחץ על פירורי העוגיות לתחתית ו -1 פנימה. במעלה הצדדים.
מניחים תבנית על עובי כפול של נייר כסף כבד (בערך 18 אינץ'. כיכר). מאובטח לעטוף בנייר כסף סביב פאן; להפריש.
מעבירים גבינת קוטג ' למעבד מזון (זורקים נוזלים מהקערה); מכסים ומעבדים במשך 2-3 דקות או עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים את גבינת השמנת, הסוכר והמלח; מכסים ומעבדים לתערובת אחידה.
מעבירים לקערה גדולה; מערבבים פנימה את הווניל, הביצים וחלבון הביצה רק עד לקבלת תערובת חלקה. שומרים 1 כוס בלילה; יוצקים את הבלילה שנותרה לתבנית מוכנה.
שלב את הבלילה השמורה עם שוקולד מומס; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. זרוק על ידי כפיות מעל הבלילה רגיל; לחתוך עם סכין כדי מערבולת.
מניחים תבנית קפיצית בתבנית אפייה גדולה יותר; הוסף 1 פנימה. מים רותחים למחבת גדולה יותר.
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 40 דקות או עד שהמרכז פשוט מוגדר והחלק העליון נראה משעמם.
הסר את תבנית הקפיץ מאמבט המים. מצננים על רשת למשך 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה יותר. מקררים למשך הלילה. מקררים שאריות.