קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה מערבולת שוקולד

עוגת גבינה מערבולת שוקולד
מתכון זה משמש 12. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 151 קלוריות. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 11 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם סוכר, חלבון ביצה, גבינת שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 20%. ציון זה הוא רע למדי. נסו עוגת גבינה מערבולת שוקולד, עוגת גבינה מערבולת שוקולד, ו עוגת גבינה מערבולת שוקולד עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מרפדים מסננת בארבע שכבות של בד גבינה או מסנן קפה אחד; מניחים מעל קערה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מקום גבינת קוטג ' מסננת; מכסים ומקררים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
מעיל התחתון ואת הצדדים של 9-ב. תבנית קפיצית עם תרסיס בישול; לחץ על פירורי העוגיות לתחתית ו -1 פנימה. במעלה הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (15-1/2 אונקיות) עוגיות אוראו, מרוסקותחבילה אחת (15-1/2 אונקיות) עוגיות אוראו, מרוסקות
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
4
מניחים תבנית על עובי כפול של נייר כסף כבד (בערך 18 אינץ'. כיכר). מאובטח לעטוף בנייר כסף סביב פאן; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מעבירים גבינת קוטג ' למעבד מזון (זורקים נוזלים מהקערה); מכסים ומעבדים במשך 2-3 דקות או עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים את גבינת השמנת, הסוכר והמלח; מכסים ומעבדים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
מעבירים לקערה גדולה; מערבבים פנימה את הווניל, הביצים וחלבון הביצה רק עד לקבלת תערובת חלקה. שומרים 1 כוס בלילה; יוצקים את הבלילה שנותרה לתבנית מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
שלב את הבלילה השמורה עם שוקולד מומס; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. זרוק על ידי כפיות מעל הבלילה רגיל; לחתוך עם סכין כדי מערבולת.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
מניחים תבנית קפיצית בתבנית אפייה גדולה יותר; הוסף 1 פנימה. מים רותחים למחבת גדולה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
10
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 40 דקות או עד שהמרכז פשוט מוגדר והחלק העליון נראה משעמם.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
הסר את תבנית הקפיץ מאמבט המים. מצננים על רשת למשך 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה יותר. מקררים למשך הלילה. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך