עוגת גבינה מצופה שוקולד דלעת פופס
זה מובא לך על ידי feeds.epicurious.com. אם יש לכם שוקולד מריר, דלעת, פירורי קרקר גרהם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת גבינה מצופה שוקולד דלעת פופס, עוגת גבינה עם חמאת בוטנים מצופה שוקולד, ו סוכריות מרשמלו מצופות שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. צלחת פשטידת שמן.
מקציפים גבינת שמנת וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שמנת וחלק, ואז להכות בביצה עד בשילוב.
מוסיפים דלעת, וניל, ותבלינים פשטידת דלעת ומערבבים במהירות נמוכה עד חלקה.
יוצקים את הבלילה לתוך צלחת עוגה ואופים עד הקצוות נקבעים והמרכז הוא עדיין קצת מתנדנד, 25 עד 30 דקות.
העברה למתלה כדי לאפשר מגניב לחלוטין. (עוגת גבינה תהיה להגדיר לחלוטין כפי שהוא מתקרר.)
מכסים את עוגת הגבינה עם סיבוב של נייר שעווה או קלף ואז לעטוף פלסטיק וצינה עד קר, לפחות 3 שעות.
לגרוף עוגת גבינה דלעת, אריזה עוגת גבינה בגלידה סקופ בכל פעם ו פילוס אותו, ואז לשחרר אותו, צד שטוח למטה, על 2 קטן, נייר מצופה נייר שעווה גליונות אפייה. להקפיא עד קפוא מוצק, לפחות 1 שעה.
ממיסים חצי שוקולד בקערה קטנה ועמוקה מעל סיר של מים רותחים בקושי, ואז מסירים את הקערה מהמחבת.
עבודה עם מחבת אחת של כדורי עוגת גבינה בכל פעם( ושמירה על המחבת השנייה קפואה), מנוחה כף כף סקופ עוגת גבינה על מזלג ולהוריד אותו לשוקולד, ואז כפית שוקולד על זה כדי מעיל אותו לחלוטין.
תן לטפטף שוקולד עודף, ואז לגרד את תחתית המזלג על קצה הקערה ולהחזיר כדור מצופה, שטוח בצד למטה, למחבת מרופדת נייר שעווה.
מפזרים פירורי קרקר גרהם ולדחוף מקל סוכריה על מקל 3/4 אינץ ' דרך כדור. חזור עם כדורים שנותרו על תבנית האפייה הראשונה. (אם עוגת הגבינה מתחילה להתרכך, לחזור למקפיא להקשיח.) להכניס למקרר סיים פופס.
ממיסים את שאריות השוקולד בקערה עמוקה נוספת באותו אופן ואת המעיל הנותרים כדורי עוגת גבינה.
שמור פופס בקירור או קפוא עד הגשה.
* עוגת גבינה ניתן אפוי 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.יישאר לך שוקולד. להפוך אותו לרוטב שוקולד עם תוספת של שמנת כבדה.* פופס לשמור מקורר או קפוא במיכל resealable עד 3 ימים.* מקלות Lollipop ניתן למצוא את חלקי האפייה של חנויות מלאכה גדולות או באינטרנט מ Amazon.com.