עוגת גבינה משוקולד גרמנית של בייקר
עוגת הגבינה משוקולד גרמנית של אופה המתכונים יכולה לספק את התשוקה האירופאית שלכם בערך 4 שעות ו-20 דקות. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 280 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שוקולד גרמני של בייקר, חמאה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגות השוקולד המתוקות של "בייקר' ס ג'רמן", עוגיות פצפוצי שוקולד המתוקות של הגרמנית של בייקר, ו עוגת שוקולד מתוקה גרמנית מקורית של בייקר.
הוראות
Preheat oven to 177° if using a silver 9-inch springform pan (or to325 if using a dark nonstick 9-inch springform pan).
Mix chocolate wafer crumbs, 2 Tbsp. of the sugar and 3 Tbsp. butter; press firmly onto bottom of pan.
Beat cream cheese, 1/2 cup of the sugar and the flour in large bowl with electric mixer on medium speed until well blended.
Add chocolate and 2 tsp. of the vanilla; mix well.
Add 3 of the eggs, 1 at a time, mixing on low speed after each addition just until blended.
Bake 45 to 50 min. or until center is almost set. Run knife or metal spatula around rim of pan to loosen cake; cool before removing rim of pan. Refrigerate 4 hours or overnight.
Place milk, remaining sugar, the 1/4 cup butter, remaining egg and remaining 1/2 tsp. vanilla in small saucepan; cook on medium-low heat until thickened, stirring constantly. Stir in coconut and pecans. Cool.
Spread over cheesecake just before serving. Store leftover cheesecake in refrigerator.