עוגת גבינה מתוקה
אם יש לכם תותים, דגני dulce de leche, גבינת שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו עוגת גבינה מתוקה, עוגת גבינה מתוקה, ו עוגת גבינה מתוקה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 177°. ריסוס 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית עם ספריי בישול. הפוך את הקרום. ב 1 גלון resealable מזון אחסון שקית פלסטיק, דגני מקום. דק למחוץ עם מערוך. בקערה קטנה, מערבבים דגנים כתושים וחמאה מותכת עד מעורבב היטב. לחץ על הקרום בחוזקה ובאופן שווה בתחתית ו 1 אינץ ' בצד של צלחת עוגה.
אופים 9 דקות; מגניב 20 דקות.
בינתיים, בקערה בינונית, מערבבים מרכיבים עד מעורבב היטב; לתת לעמוד בזמן ביצוע עוגת גבינה כך תותים יהפוך עסיסי. בקערה בינונית נפרדת, לנצח את כל מרכיבי עוגת הגבינה עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד חלקה; כף מעל קרום. מקררים לפחות 30 דקות.
כדי להגיש, ציפוי כפית על פרוסות עוגת גבינה. מכסה ומקרר כל שאריות.