עוגת הגבינה של פולה ניו יורק עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 621 קלוריות, 7 גרם חלבון ו-35 גרם שומן. תמורת 2.24$ למנה, מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. 8 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש סוכר, חמאה, ביצים ופירורי קרקר גרהם. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 13 שעות ו-10 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 24%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגת גבינה ניו יורק של פאולה, הבקר הטוב ביותר של פאולה סטרוגנוף-פאולה דין, ו-Tabbouleh a La Paula Wolfert.
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים, להגשה
1
בקערה בגודל בינוני מערבבים את פירורי קרקר גרהם עם הסוכר והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 1 אונקיה ריבועי שוקולד חצי מתוק
קצפת ו/או אבקת סוכר
קצפת ו/או אבקת סוכר להגשה
ציוד שתשתמש בו
קצפת ו/או אבקת סוכר להגשה
2
מערבבים היטב ומניחים בתחתית ובדפנות של תבנית קפיצית בגודל 8 אינץ'. הקפידו ללחוץ על דפנות ותחתית התבנית.
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
יין מומלץ: קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, Sauternes
ריזלינג בציר מאוחר, למברוסקו דולצ'ה וסאוטרנס הם בחירה מצוינת לעוגת גבינה. יינות קינוח לבנים הם בחירה בטוחה לעוגת גבינה (ללא שוקולד), אבל למברוסקו מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תות קלאסית. הקונצ'רטו של Medici Ermete Lambrusco Reggiano עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-23 דולר לבקבוק.
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.