קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות67
מגזין

תבשיל דלעת

תבשיל דלעת
תבשיל דלעת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 393 קלוריות. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 4 שעות ו -30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו מלח, דלעת, עגבניות משומרות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מתכון למחזורי תפוחים כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 78%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: תבשיל דלעת, תבשיל דלעת פואבלו, ו תבשיל חזיר עם דלעת.

הוראות

1
בתנור הולנדי, בשר חום ב 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים מים, תפוחי אדמה, גזר, פלפל ירוק, שום, בצל, מלח ופלפל. מכסים ומבשלים במשך 2 שעות. מערבבים פנימה חמין ועגבניות. שוטפים דלעת; חותכים ל -6 עד 8 אינץ'. מעגל סביב גזע העליון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
דלעות פאי בינוני כל אחת)דלעות פאי בינוני כל אחת)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
הסר את החלק העליון והניח בצד; זרוק זרעים ושחרר סיבים מבפנים.
מרכיבים שתצטרך
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
4
מניחים דלעת בתבנית אפייה יציבה ורדודה. כף תבשיל לתוך דלעת ולהחליף העליון.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
מברישים מחוץ לדלעת בשמן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
אופים בחום של 325 ניתנים להזזה למשך 2 שעות או רק עד שהדלעת רכה (אל תאפו יתר על המידה).
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מגישים תבשיל מדלעת, גורפים דלעת קטנה עם כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
תבשילתבשיל