עוגת גבינה ניו-יורקית (קלה יותר )
והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 372 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פירורי קרקר גרהם, מלח, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 14 שעות ו-5 דקות. נסו עוגת הגבינה של לינדי – זוהי עוגת גבינה מסורתית של ניו יורק, (מצית) לא עוגת גבינה לאפות, ו עוגת גבינה אוכמניות קלה יותר (מתכונים דומים).
הוראות
העבר מדף תנור למיקום הנמוך ביותר.
תנור חום ל 218°. קל גריז בצד רק של 9 אינץ ' מחבת springform עם התקצרות.
בקערה קטנה, לערבב פירורי קרקר גרהם, מרגרינה ו 2 כפות סוכר; לחץ באופן שווה על החלק התחתון של מחבת.
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת, 1 3/4 כוסות סוכר, הקמח, קליפת תפוז, קליפת לימון ומלח עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית על 1 דקה או עד חלקה. הכה במוצר ביצה חלמונים, מכה במהירות נמוכה עד מעורבב היטב.
יוצקים מעל תערובת קרקר גרהם.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-200F.
אופים 1 שעה יותר. עוגת גבינה אולי לא נראית מוכנה, אבל אם אזור קטן במרכז נראה רך, היא תהפוך מוצקה כמו עוגת גבינה מתקררת. (אין להכניס סכין כדי לבדוק את העדינות כי החור יכול לגרום עוגת גבינה לפצח.) לכבות את התנור; להשאיר עוגת גבינה בתנור 30 דקות יותר.
הסר מהתנור להתקרר במחבת על מתלה חוט הרחק טיוטות 30 דקות.
מבלי לשחרר או להסיר צד של מחבת, להפעיל מרית מתכת לאורך הצד של עוגת גבינה כדי לשחרר. קירור חשף כ 3 שעות או עד צונן; לכסות ולהמשיך בקירור לפחות 9 שעות אבל לא יותר מ 48 שעות.
הפעל מרית מתכת לאורך הצד של עוגת הגבינה כדי לשחרר שוב.
הסר בצד של מחבת; השאר עוגת גבינה על תחתית מחבת לשרת.
מגישים עם פירות יער, אם תרצה. חנות מכוסה במקרר.